ŠA NA SILU LJUBIO MIONU: Palo skandalozno priznanje uživo na Pinku, otkriveni i detalji TAJNIH RAZGOVORA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krofak otkrio šta je zamerio pevačici i njenom sadašnjem dečku!

ŠA NA SILU LJUBIO MIONU: Palo skandalozno priznanje uživo na Pinku, otkriveni i detalji TAJNIH RAZGOVORA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Pantera i njegova bivša devojka Miona Jovanović su sinoć na medenom mesecu igrali "Igru istine" i jedno drugom sasuli u lice sve što su skrivali mesecima. Stanislav je otkrio šta mu je zasmetalo u njenom odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša.

- Da li si mislila da ću ući u Elitu? - pitao je on.

- Ja sam ti rekla da ne ulaziš ili da uđemo zajedno, kao i da ako uđeš naknadno, da ti ne bih verovala. Mislila sam da ne bi išao do te granice da blejiš tu sa mnom, mislim da si hteo da uđeš namerno da se ispromovišeš. Kad sam čula da si gostovao u emisiji, tad sam počela da sumnjam da ćeš da uđeš, imala sam u sebi sumnju da ćeš da uđeš ali nisam verovala - rekla je Miona.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona prebacila Ša što je ušao u Elitu

- Najviše su me pogodili medvedići, kad ste stajali pred mesečnicu i on govori: "Vidi, Stanislave, kako lep par" i onda te je on na silu povukao da ga poljubiš. Ja u autu posle toga i neko me zove, tad sam video broj da me zove voditelj iz emisije, tad su me pitali da li bih došao da komentarišem i odbio sam. Rekao sam da me ne zanima sve to. Ja medijima nisam dva meseca odgovarao, kad me je nazvala devojka ja sam rekao da moram u Beograd poslovno za 10 dana, ona me zove posle 10 dana i kao gde ćemo se naći, ja dao intervju tad i posle došao ne Dedinje u emisiju - rekao je Stanislav.

- Zašto si imao potrebu da gostuješ da pričaš o meni? -pitala je Miona.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav otkrio šta ga je zabolelo

- Pa ja sam pričao za to što me je on ponižavao, posle su me zvali na sastanak. Ja se ujutru probudio i video koliko ima pregleda video, to je karambol bio. Posle sam otišao na sastanak i rekao da mi nije sila da uđem unutra jer imam posao napolju, tad sam potpisao ugovor, otišao u Zagreb, sredio posao i onda ušao ovde. Ne bi ni jedna budala odbila takve uslove - rekao je Stanislav.

- Ti si mogao na finale da dođeš kao moja podrška i da dobiješ javno izvinjenje - rekla je Miona.

- Hajde da me je spominjao jednom, nego svaki dan i da ja nisam ušao unutra, ko zna kako bi se nastavilo - rekao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading