PUKLA BRUKA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Kamera ga uhvatila u BLAMANTNOM izdanju, javnost ZGROŽENA ovim potezom na venčanju Mione i Stanislava!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ne zna za blam!

PUKLA BRUKA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Kamera ga uhvatila u BLAMANTNOM izdanju, javnost ZGROŽENA ovim potezom na venčanju Mione i Stanislava!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći na imanju u Šimanovcima održala se svadba između Mione Jovanović i njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka, a nakon ceremonije njih dvoje su otišli u hotel na medeni mesec. Sa druge strane, Nenad Aleksić Ša je ostao na imanju. čekajući Mionu, a kamera je zabeležila trenutak koji je sve zgrozio. 

 

Naime, poznato je da mnogi takmičari kriju hranu po ćoškovima, ispod kreveta, a Ša je odlučio da ode do spavaće sobe i uzme kutije u kojima će da ostavi hranu koju je Veliki šef organizovao za venčanje. Kamera ga je uhvatila kako stavlja hranu u kutije, a potom odnosi i stavlja iza kreveta. 

- Setio se Šaki kutiju na svadbu da ponese, evo ga pakuje hranu u kutiju - stoji u opisu fotografija koje je zabeležila kamera. 

Foto: Instagram.com

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

U jednom momentu, Jovanovićeva je postavila svom novopečenom suprugu pitanje vezano za reakciju Krofakovih roditelja na situaciju u rijaliitju kada ga je prevarila. Međutim, Stanislav je odgovorio da njegovi roditelji nisu reagovali previše, nakon čega je Miona otkrila da joj je majka prenela informaciju da joj je slao medvediće u "Elitu". Ipak, rijaliti učesnik je to demantovao.

- Šta su ti rekli tvoji roditelji kad sam ono napravila? - upitala je Miona.

- Ništa baš - rekao je Stanislav.

- Majka mi je rekla kad je došla da si slao medvediće - rekla je Miona.

- Ne, ja nisam znao kako to ide - rekao je Stanislav, što je šokiralo Jovanovićevu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Cilka

30.06.2024 20:36

Ni ostali nisu bili bolji Trce kao stoka ka stolu sa picem Briga ih sto ih Bora opminje Vecito su gladni i zedni

Ljiljana

01.07.2024 15:02

Bruka? Šta je to i za koga bruka? Ništa Ša nije uradio što nisu i ostali "Elitni" uradili. Većina njih pokupi toliku količinu hrane, koju neće ni pojesti. Sve će se pokvariti i baciti. O piću tek da ne pričam. Miljana na devojačkoj večeri, punu kesu piva, u rukama dve flaše belog vina. Moš misliti koliko je na svadbi pokupila. Napada se Ša, čovek koji svaki dan sprema klopu, šta je sa ovima koji ni šporet ne znaju da uključe. Suva hrana, i ako im neko nešto udeli. Šta je sa "ženama majkama,domaćicama"?