STANIJA RAZVEZLA JEZIK O ANELINOJ PORODICI: Starleta otkrila ŠOK detalje, pa priznala šta se desilo Asminu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević progovorila o odnosu sa Asminom Durdžićem!

STANIJA RAZVEZLA JEZIK O ANELINOJ PORODICI: Starleta otkrila ŠOK detalje, pa priznala šta se desilo Asminu!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Naša najpoznatija starleta Stanija Dobrojević uključila se u emisiju ,,Premijera", gde je progovorila o odnosu sa Asminom Durdžićem. Poznata da nema dlake na jeziku, Stanija je žestoko odbrusila i porodici Ahmić, ali ni u jednom trenutku nije želela da ih imenuje, niti Situ, niti Aneli

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Stanija Dobrojević

 

- Koliko puta sam ja rekla zbogom i medijima i rijalitiju i muzičkoj karijeri, odem u Ameriku i nema me i da ja u Americi upoznam dečka iz Austrije i da me ova priča vrati u epicentar, to je samo sudbina. Mislim da je sada došao momenat da stvari izlaze na videlo. Na društvenim mrežama su mi pisali da će me prevariti, da je prevarant, da će me opljačkati. Ja sam se sklonila u Ameriku, dođem u Srbiju, pa majka od dotične (Aneli) se slika ispred zgrade, njena sestra se uključi i kaže da branim da on šalje pare devojčici...Nevezano da li ćemo mi ostati zajedno ili ne, mi možemo da osnujemo porodicu i živimo zajedno, možda i ne, ali mi se dopada što smo mi individue za sebe - rekla je Stanija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

 

- Kada je ovo sve krenulo, svuda sam ga blokirala, nisam želela da ga vidim, nisam ga videla dva meseca. Bila sam spremna da ga vratim nazad, neka se meni smeje ko god hoće, to je moje nešto, ja sam tamo dobila hladan tuš. On se dva meseca borio za mene, onda smo seli i porazgovarali. Ja nisam bila emotivno dobro. Sam početak u Majamiju je bio prelep, kao da smo bili na sedmom nebu. Mogu da kažem da je on prema meni divan. Ja sam puštala vreme, on je prema meni sve bolji i bolji, mislila sam da ako glumi, da će da pokaže vreme...Mi super funkcionišemo. Ja kada sam imala najgore nervne slomove, on me nikada nije uvredio i nikada mi nije uzvratio. Imao je razumevanja zbog svega ovoga što mi se desilo - rekla je Stanija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

01.07.2024 11:00

Ona je dno dna. Zašto uopšte dobija neki prostor u bilo kom mediju. Sramota!!!

eror

03.07.2024 22:04

mnogo se osilila mnogo uzletela a nicija nije do zore