OVO JE DIJAGNOZA NENADA ALEKSIĆA ŠA!? Oglasilo se stručno lice - Miona Jovanović u OPASNOSTI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ne može da dođe sebi!

OVO JE DIJAGNOZA NENADA ALEKSIĆA ŠA!? Oglasilo se stručno lice - Miona Jovanović u OPASNOSTI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Prošle noći na imanju u Šimanovcima održala se svadba između Mione Jovanović i njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka, a nakon ceremonije njih dvoje su otišli u hotel na medeni mesec. Sa druge strane, Nenad Aleksić Ša je ostao na imanju. čekajući Mionu, a kamera je zabeležila trenutak koji nije nikog iznenadio. 

Naime, Ša je seo sa Markom Đedovićem, sa koji je pričao o međuljudskim odnosima, te je u klasičnom stilu pričao da se on nikada ne bi vratio bivšoj. 

Ša je istakao svoju želju da uvek vidi stvari onakvima kakve zaista jesu, bez skrivanja i laži. Ovo je jasan pokazatelj njegove potrebe za iskrenošću u svim odnosima, bez obzira na to koliko teške istine mogle biti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

Marko je naglasio važnost jakog karaktera kod partnera, ističući potrebu za pronalaženjem "laganije devojke" u smislu karaktera. Ova izjava baca svetlo na Markovu percepciju odnosa i način na koji vrednuje osobine svojih partnera.

- Ja sam 100 posto čist! - rekao je Ša. 

- Možda se energije ne poklapaju, to vidim! Uopšte vam se energije ne poklapaju, ti to želiš, jer si opsednut i zaljubljen, veruj mi, videćeš! - odbrusio je Đedović. 

- Nije, videćeš! Videćemo i sada - nastavio je Ša. 

- Moraš da nađeš laganiju devojku, jak karakter, onda si ti tu iskompleksiran, ti hoćeš da dominiraš - nastavio je Marko.

- Nervira me kod ljudi, ja kod tebe volim to, šta god da mi kažeš, nemoj da me slažeš! Šta god da je, pogledaj me u oči i reci mi iskreno! - kukao je Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

- Ja uvek želim da vidim to napolju, ali ću sada znati na čemu sam - rekao je Ša.

- Ja ti kažem...Nađeš neku laganiju devojku, u smislu karaktera. Jak karakter, ti bi da dominiraš - rekao je Marko.

- Ja da hoću da dominiram, ne bih titrao. Brate, kod tebe je da ti sve kažem, samo da te ne slažem. Šta god da je?! Samo da je iskreno - rekao je Aleksić.

- Pravda je izmišljena, ko je normalan da bude iskren, daj bre. S kim ja sve sedim i dođem u kontakt, kažem sada: "Sram te bilo" - rekao je Đedović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading