OBEZBEĐENJE UPALO U "ELITU" ZBOG ANITE I ANĐELA: Opsadno stanje u Beloj kući, svi se hvataju za GLAVU! Da li je moguće da se OVO desilo (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok na imanju u Šimanovcima, čuje se cika i dreka!

OBEZBEĐENJE UPALO U "ELITU" ZBOG ANITE I ANĐELA: Opsadno stanje u Beloj kući, svi se hvataju za GLAVU! Da li je moguće da se OVO desilo (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Obezbeđenje

Ljubavni par rijali šou-programa "ElitaAnita Stanojlović i Anđelo Ranković nedavno su proslavili šest meseci svoje veze, a njihovi fanovi nisu štedeli kada je reč o poklonima. Naime, odlukom produkcije, pripadnici obezbeđanja su tokom današnjeg dana ušetali na imanje u Šimanovcima, a u rukama su nosili pregršt darova za miljenike publike.

Kako se moglo videti na crnom stolu u Beloj kući kada se sve poređalo, raskošna garderoba, ukusne torte, slatkiši i energetska pića samo su deo bogatog asortimana poklona koje su dobili od svojih vernih pratilaca. Međutim, najveće iznenađenje su bila četiri vaučera za putovanja, koji su ih odveli do destinacija, kao što su Split, Pariz, Rim i Crna Gora.

Kada je dobio informaciju o ovim neobičnim poklonima, Anđelo je bio iznenađen i istovremeno oduševljen, a u jednom momentu se čak uhvatio i za glavu, što su u neverici uradili i ostali cimeri koji su se našli oko crnog stola.

- Joj, brate, oni nisu normalni - rekao je Anđelo.

- Što su se trošili ovoliko - upitala je Anita.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita i Andjelo dobili poklone od fanova Elita 7"

Podsećanja radi, Anđelo Ranković nedavno je otkrio da planira da iznenadi Anitu Stanojlović povodom šest meseci njihove veze.

Bliži se šest meseci, planiram da je iznenadim. Imam nešto u planu, ako me čuje Veliki šef, svadba mi remeti planove... Ja ću samo da kažem da sam razmišljao da idemo čamcem ka Rajskom, a ovde da bude ili vatromet fontana, a da sto bude lepo dekorisan slatkišima, cvećem, a oba kreveta da budu posuta laticama ruža, jedna torta i šampanjac. Ako je sve to moguće, znam da ide svadba, pa ako ne, ja ću napolju da joj napravim iznenađenje - govorio je Anđelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Snezana

01.07.2024 15:38

Anita je klosarka. Ona vec razmislja kad izadje da putuje sa onim njanjavim, ne zanima je dete. Mozda desetak dana na more sa detetom i to mu je to od mame. Klosarka seoska. Bas me interesuje kakvi su ovi sto njih podrzavaju. Mislim da se neko, ko ima pare, sali sa njima. Zanimljivo mu.

Cilka

01.07.2024 21:11

Klošari su oboje Toliko su bedni kad cekaju poklone Andjelko je deset puta ponavljao da su dobili tri vaučera za putovanje Zato i ostaje sa njom Hvali se sta sve ima a toliko ceka poklone Pritom jedva rece hvala Beda jedna