ČEKA SE HITNA REAKCIJA LEKARA: Ša u sve gorem STANJU, situacija je ALARMANTNA: Ne zna da li će PREŽIVETI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cimeri mu savetuju da hitno poseti stručno lice!

ČEKA SE HITNA REAKCIJA LEKARA: Ša u sve gorem STANJU, situacija je ALARMANTNA: Ne zna da li će PREŽIVETI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je reper Nenad Aleksić Ša izrazio svoju zabrinutost oko venčanja Mione i njenog bivšeg partnera Stanislava, njegov cimer Marko Đedović ga je posavetovao da potraži pomoć od lekara. Situacija je postala napeta kada je Ša izjavio da ne zna kako će preživeti čitavu situaciju, a Đedović mu je oštro odgovorio.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Alesić Ša u lošem stanju Elita 7

Njihova rasprava privukla je pažnju javnosti, a prijateljica Žana se uključila u razgovor, savetujući Šu da poseti "dobrog lekara koji neće da ga laže".

- Ne znam kako ću ovo preživeti - rekao je Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Alesić Ša u lošem stanju Elita 7

- Idi ti kod lekara, bolesnik - rekao je Marko.

- Kakvog bre lekara? - upitao je Ša.

- Dobrog, koji neće da te laže - rekla je Žana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Alesić Ša u lošem stanju Elita 7

Podsećanja radi, reper Nenad Aleksić Ša, aktuelni učesnik rijalitija šou-programa "Elita", trenutno se suočava s teškim emocionalnim izazovima zbog svadbe svoje devojke Mione Jovanović i njenog bivšeg dečka MMA borca Stanislava Krofaka. Tokom ceremonije sklapanja braka Aleksić je bio poput tempirane bombe, što je izazvalo zabrinutost njegovih najbližih.

Naime, kako se saznaje, reper se suočava sa zdravstvenim problemima izazvanim stresom. Prema rečima njegovog najboljeg prijatelja, Ša ima visok krvni pritisak i neretko se žali na glavobolje koje se javljaju kada se iznervira. Iako je dobio adekvatnu terapiju, Nenad je odbio da je koristi, što dodatno ugrožava njegovo zdravlje.

Nenad ima visok pritisak. Kad se iznervira, njemu još više skoči pritisak i često se žali da ga glava boli. Dobio je pre nekoliko meseci adekvatnu terapiju, međutim, koliko sam upućen, on je uopšte ne pije, odbija, a ne shvata da mu je tako ugrožen život - otkriva najbolji drug repera, prenosi Star, te nastavlja:

Njegova porodica je u strahu i samo moli boga da se rijaliti završi. Ne shvata da se igra životom, može da doživi moždani udar u sekundi. Ne razumem zašto sve to radi, pokajaće se jer stvarno niko nije vredan njegovog života i zdravlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

01.07.2024 17:36

KRETEN...I TO MATORI KRETEN KOJI JE PROMAŠIO SVE...I VREME, I PROSTOR...ČOVEK NIJE NORMALAN, ALI NI NJEGOVA IZABRANICA NIJE BOLJA...SAD SMO VIDELI NA MEDENOM MESECU...BOGU HVALA DA SE STANISLAV NJE OSLOBODIO...NA BEZBOLAN NAČIN...