ZVEZDAN BACIO OKO NA ANELI: Smuvaće je pre ULASKA u "Elitu 8"?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnić ne krije da je Ahmićeva lepa, izabrao je pre svoje bivše devojke!

ZVEZDAN BACIO OKO NA ANELI: Smuvaće je pre ULASKA u "Elitu 8"?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić večeras je gost voditeljke Anastasije Buđić u emisiji "Pitam za druga", a pre toga je igrao igricu "Ili-ili", te otkrio da li bi volelo da pobedi Maja Marinković ili Aneli Ahmić, a prednost nije dao svojoj bivšoj devojci.

- Maja i ja smo se samo družili. Čuo sam da me je Aneli pohvalila par puta, pa moram sada ja nju. Lepo izgleda, ne znam kako uživo izgleda, ali džentlmenski je da uzvratim - rekao je on, a kada je upitan da bira između Aneli i Matore, koja mu je bila najbolja prijateljica, prednost je dao Matoroj, međutim nije krio koliko je u nju razočaran.

- Matoru ću, iako nije zaslužila! To bih mogao da vam kažem posle dugog razgovora sa njom... Nisu mi se svidele mnoge stvari što je uradila - iskren je bio Zvezdan za "Pink.rs".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zvezdan Slavnić

Inače, mnogi smatraju da njegovo gostovanje znači da će ući u "Elitu 8", kao i to što je prednost dao Aneli znači da će pokušati da je smuva u osmoj sezoni popularnog rijalitija.

Inače, Zvezdan će se uskoro suočiti na sudu sa svojom bivšom partnerkom Anom Ćurčić. Naime, kako su domaći mediji preneli, suđenje je zakazano za 19. jul. On je u više navrata govorio da nije dobio nikakve tužbe od Ane, ali je ona odlučila da ga goni krivino.

- Tužbe se pripremaju za sve za šta godinama nisam imala hrabrosti. Moja borba tek sledi, pravda je spora ali dostižna. Nije mi bilo teško da ga prijavim nadležnim organima, sa zadovoljstvom sam to uradila i punog srca - rekla je Ana kad je izašla iz "Zadruge 6".

Podsećanja radi, Ana je tokom boravka u rijalitiju ticala da poseduje pisma koja joj je Zvezdan Slavnić slao dok je boravio u zatvoru, a čak ih je jednom i Milena Kačavenda pokazala u emisiji "Amidži šou". Slavnić ju je u maju ove godine odgovorio.

- Što se tiče pretnji famoznim pismima, imam da kažem samo jedno: "Sve što imaš objavi, apsolutno se ne plašim ničega"! Pa neka svi vide šta sam pisao i koliku sam želju imao da budem sa tobom, uz tebe i da budem bolji! Da li sam nekada rekao nešto ,,loše" za nekog mog jesam, kao i svaki čovek koji kaže nešto u trenutku ljutnje i besa! Od večeras i ja pričam sve! Samo znaj da sam ja svoj svet napravio bez tebe, svakim danom sam bolja i bolja verzija sebe i biću još bolji, svoje greške sam javno priznao i ispravio i ispravljam, a ti se zapitaj zašto sam ti i dalje ja sfera interesovanja i ono najvažnije šta ćeš ti da radiš kad se čuje moja strana priče, odnosno istina o tebi ko si zapravo ti! - napisao je Zvezdan Slavnić na Instagramu. 

Republika

Foto: ATA Images

Ana i Zvezdan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading