STIGLI ZVANIČNI PAPIRI ZA ŽELJKA KULIĆA U NIŠ: Marija VAN SEBE, ne može da dođe sebi zbog OVIH REČI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić se oglasila javno!

STIGLI ZVANIČNI PAPIRI ZA ŽELJKA KULIĆA U NIŠ: Marija VAN SEBE, ne može da dođe sebi zbog OVIH REČI!

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen

Bivša učesnica rijaliti-programa "ZadrugaMarija Kulić nedavno je na Instagram profilu podelila fotografiju diplome koju je njen unuk Željko Kulić, sin Miljane Kulić, dobio na ekskurziji. Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti i pokrenulo lavinu pozitivnih komentara.

Fotografija diplome koju je Marija podelila s pratiocima na društvenim mrežama pokazuje mladog Željka s osmehom i zasluženo osvojenom diplomom. Uz fotografiju, Marija je napisala emotivnu poruku u kojoj je istakla koliko je ponosna na unuka i koliko joj znači svaki njegov uspeh.

Foto: Instagram.com

Marija Kulić Instagram

 


Ovo nije prvi put da se Marija Kulić javno pohvalila uspesima svoje porodice, ali svaki put kada to učini, izazove veliku pažnju javnosti. Njeni pratioci su izrazili divljenje prema njenom stavu podrške i ohrabrenja koje pruža svojoj porodici, posebno unuku Željku.

Ovakve objave naglašavaju važnost porodične podrške i ohrabrenja u svakodnevnom životu. Marija Kulić je svojim primerom pokazala kako mali gestovi ponosa i podrške mogu imati veliki uticaj na samopouzdanje i samovrednovanje mladih ljudi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić "Elita"

 


Osim što je izrazila ponos zbog uspeha svog unuka, Marija Kulić je ovom objavom poslala i snažnu poruku o važnosti obrazovanja i truda koji mladi ljudi ulože kako bi postigli svoje ciljeve. Njen postupak je inspiracija mnogima da cene i slave uspehe svojih bližnjih.

Marija Kulić je još jednom pokazala svoju emotivnu i podržavajuću stranu kroz objavu diplome svog unuka. Njeni postupci su podsticaj da se više pažnje posveti porodičnim vrednostima, podršci i ohrabrenju među članovima porodice. Ova objava je podsetnik da je ponos na uspehe svojih najbližih jedan od najlepših osećanja koja možemo doživeti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading