SKANDAL U EMISIJI, MILAN MILOŠEVIĆ ŽESTOKO POTKAČIO DARKA TANASIJEVIĆA: Voditelj saznao šta se desilo po njegovom odlasku sa Pinka, odmah preduzeo mere!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević je otkrio nove detalje svađe sa Darkom Tanasijevićem.

SKANDAL U EMISIJI, MILAN MILOŠEVIĆ ŽESTOKO POTKAČIO DARKA TANASIJEVIĆA: Voditelj saznao šta se desilo po njegovom odlasku sa Pinka, odmah preduzeo mere!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, ST/Dragan Kadić

U sinoćnom izdanju emisije "Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je kolegu sa Pink televizije, voditelja rijalitija "Elita" Milana Miloševića. Tom prilikom, odmah na početku emisije, gosti su odigrali igru "Teško pitanje". 

Kada je došao red na Milana Miloševića, na njemu je bio težak zadatak. Naime, Milan je morao da izabere kom voditelju s ružičaste televizije bi dao otkaz da mora. Milan je istakao da je pitanje vrlo teško, ali je na kraju izabrao voditeljku i koleginicu Mašu Mihailović. 

- Nemojte da me uhapsite... Kom kolegi da dam... Da moram... Pa hajda da bude najbezbolnije, koleginica koja je poslednja došla, Maša Mihailović. Ja sam oduševljen njom, ali eto - priznao je Milan Milošević.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, printscreen/RTV Pink

Maša Mihailović i Milan Milošević

 

- Naravno da se ne ljutim, to je samo igrica. S drugim kolegama se duže poznaje i radi i njegova reakcija je skroz normalna. Svakako mislim da sam ja neko ko mu tu izjavu ne bi zamerio jer se najmanje poznajemo. I ja bih isto uradila na njegovom mestu, ne dam svoj telefon nikome - istakla je voditeljka "Elite" kroz smeh za Republiku.

Gledaoce je takođe zanimalo zašto Milan Milošević ne razgovara sa Darkom Tanasijevićem, odnosno zašto su jedan drugom blokirani na društvenim mrežama. Voditelj je odmah objasnio kada i zašto je došlo do toga i zašto i danas nisu rešili taj "problem":

Republika

Foto: Ata images

Darko Tanasijević i Milan Milošević

 

- Pričamo... Pričamo poslovno, ali blokirali smo se kada sam otišao s Pinka. Bolje ovako, šta bi nas pitali ovako da se odblokiramo - našalio se Milan, a gledaoci su pretpostavili da to nije jedini razlog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading