MILAN MILOŠEVIĆ ALARMIRAO NADLEŽNE ORGANE: Trpi stravično uznemiravanje, evo ko stoji iza svega!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj "Elite" otkrio koga je tužio!

MILAN MILOŠEVIĆ ALARMIRAO NADLEŽNE ORGANE: Trpi stravično uznemiravanje, evo ko stoji iza svega!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditelj Milan Milošević nije krio uzbuđenje pred finale popularnog rijalitija "Elite". On je istakao da je posebno euforičan i veruje da će ova godina doneti veliko iznenađenje. 

Spreman sam uvek, ovaj put sam posebno euforičan. Milsim da će ove godine biti veliko iznenađenje. Ove godine se ne zna ko će pobediti i ko je favorit, gledaoci će ipak presuditi o tome ko će pobediti - rekao je Milan.

Kao javna ličnost, Milan nije imun na uvredljive poruke i pretnje koje mu stižu putem društvenih mreža. Ipak, istakao je da se ne obazire na to. Voditelj je istakao da su uvredljive poruke neizbežne, ali je otkrio i da je zbog uvreda tužio nekoliko javnih ličnosti.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milan Milošević

 

- Uvek stižu i ružne poruke, najviše imaju petlju ti za tastaurom da prete, ali koga briga. Kada prolazim ulicom, ljudi samo što ne tapšu. Javne ličnosti tužim za sve ružne reči, već nekoliko njih sam tužio. Dobio sam parnično, a krivično sam povukao - rekao je on, kako prenosi Blic.

Jedna od vodećih tema ove sezone "Elite" jeste odnos Mione Jovanović, Stanislava Krofaka i Nenada Aleksića Ša. Milan je otkrio da svakodnevno dobija na hiljade poruka od njihovih fanova, naglašavajući time koliko je ova priča zapalila maštu publike.

Kažem da smo se vratili u vreme Lune i Slobe, kada je hiljade poruka stizalo na noć, tako je meni sada sa Mionom, Stanislavom i Ša - istakao je voditelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading