NIŠTA OD VEZE SA ŠA, MIONA GA OTKAČILA U EMISIJI: Šok-priznanje uživo na Pinku, Stanislav odradio posao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona priredila Ša hladan tuš.

NIŠTA OD VEZE SA ŠA, MIONA GA OTKAČILA U EMISIJI: Šok-priznanje uživo na Pinku, Stanislav odradio posao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

Nakon gostovanja Stanislava Krofaka Miona Jovanović je u "Radio amneziji" otkrila detalje boravka na medenom mesecu, razgovora sa Stanislavom u hotelu, kao i njihovog odnosa sada.

- Šta misliš, ko će te čekati u studiju - upitala je Milena.

- Mama i tata, možda bude brat tu - rekla je Miona.

- Koliko strahuješ zbog toga - upitala je Milena.

 

- Pa strahujem, razmišljam o tome, prošla sam dosta toga ovde. Mi ne znamo neke stvari - rekla je Miona.

- Da li ima neke stvari koje bi promenila od početka "Elite" - upitala je Milena.

- Ne bih imala odnose, ne bih vređala toliko i ne bih iznosila mnoge stvari koje sam ovde pričala za stolom. Baš u nekim momentima kad puknem kažem svašta, da sam malo više bila proračunata - rekla je Miona.

- Da li si se opustila u hotelu na momenat, kako ti se činio taj izlazak - upitala je Milena.

- Bilo mi je prvo neprijatno, ušli smo tamo, imali smo masažu, to me opustilo. Zaista je bilo u početku neprijatno, ali ubrzo nakon toga sam se opustila. Ne bi bilo normalno da na prvu pričam s njim jer nismo imali komunikaciju. Stvarno sam pričala najiskrenije, najopuštenije. To što sam rekla za Selce, nisam imala nameru. Naravno neću ići sad - rekla je Miona.

- Da li misliš da je velika većina učesnika bila ljubomorna - upitala je Milena.

- Mislim da da. Ja sam bila sama sebi prelepa, ali nisam toliko obraćala pažnju, imala sam preča posla, gledala sam da ispoštujem sve. Moguće da su neki ljudi bili ljubomorni - rekla je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
poyyy

03.07.2024 22:01

ova mala stvarno misli da je prelepa? kakav kompleks, nista narocito, cak nos ruzan, usta, cudno prica, nogice tanke a stopala 42, ogranicena, iskompleksirana, nema stav, koristoljubiva, prevrtljiva nikakva pevacica ono je smesno kako ona peva, sve u svemu upropastila se u ovoj sezoni a htela je da kopira dalilu pa se us.ala skroz, Sha je izgubljen slucaj definitivno

Sekula Sha se opet zeni

03.07.2024 23:01

Mrtva trka izmedju jadnog Sekule Sha i Mione ko je veci mentol, objasnjavaju Djedovicu da li je on krenuo da je poljubi sa jezikom a ona se izmakla a ona se pravda Djedovicu da su joj bila.puma usta ljuski od kokica pa zato nije htela hahahaha kakva dva skrndelja pa nije ni tom Djedovicu lako sta taj sve mora da slusa ovo da mi je neko pricao ne bih verovao da nisam cuo, Sekula Sha se ubi da mu docara Maki Maki ja ovako da je poljubim pa krene prema Djedovicu hahaha a ova mala lopata vristi.ali puna su mi usta ljuski od kokica ahahahaha kakvi seljoberiti likovi za.bali vek