NAKON VESTI O OTKAZU, VODITELJKA ELITE UPALA NA IMANJE U ŠIMANOVICMA: Produkcija odmah reagovala, poslato važno SAOPŠTENJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef pripremio iznenađenje za učesnike!

NAKON VESTI O OTKAZU, VODITELJKA ELITE UPALA NA IMANJE U ŠIMANOVICMA: Produkcija odmah reagovala, poslato važno SAOPŠTENJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elita 7 Zadruga uživo

Danas je u Belu kuću ušla voditeljka Maša Mihailović, a očekuje se da će ova pojava izazvati promene u dinamici odnosa među učesnicima. Upravo zbog toga, danas je posebno važno pratiti emisiju "Elita" na Pink televiziji, jer se očekuje da će se događaji koji će uslediti izazvati mnogo pažnje i komentara.

Očekuje se da će Mašin dolazak poremetiti postojeće odnose među učesnicima, a samim tim i dinamiku unutar kuće. Naime, publika će uživo u programu imati priliku da prati kako će se učesnici snaći u novoj igrici koju je pripremio Veliki šef.

Republika

Foto: Nebojša Mandić

Maša Mihailović ušla u Elitu

Podsećanja radi, u sinoćnjem izdanju emisiji "Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je kolegu Milana Miloševića, voditelja rijalitija "Elita". Na početku njihovog razgovora, gosti su igrali čuvenu igricu "Teško pitanje", a Milošević je imao zadatak da izabere kom voditelju s televizije Pink bi istog momenta dao otkaz. Iako je naglasio da je pitanje teško, na kraju je izabrao voditeljku Mašu Mihailović, koja od ove sezone zajedno s njim vodi popularni TV format.

Jako je teško to - zakukao je Milan odmah, a voditelj ga je upozorio da će, ukoliko mu ne da odgovor, biti primoran da mu da telefon na uvid, kako bi pogledao šta pretražuje na "Guglu".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milan Milošević u emisiji "Amidži šou"

Kojeg kolegu da otpustim... Pa, hajde da bude najbezbolnije, onu koleginicu koja je poslednja došla kod nas, eto, Mašu Mihailović. Iako sam oduševljen njom kao osobom, evo, neka bude ona, samo da ne dam telefon. Daću joj tri moje plate kad ode i to je to - rekao je Milošević uživo u emisiji.

Ovim povodom se oglasila i mlada Mihailovićeva, koja se najpre nasmejala kada smo joj saopštila šta je za nju rekao stariji kolega, te prihvatila njegovu izjavu kao "deo igre".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, printscreen/RTV Pink

Maša Mihailović odgovorila Milanu Miloševiću

Naravno da se ne ljutim, to je samo igrica. S drugim kolegama se duže poznaje i radi, i njegova reakcija je skroz normalna. Svakako mislim da sam ja neko ko mu tu izjavu ne bi zamerio jer se najmanje poznajemo. I ja bih isto uradila na njegovom mestu, ne dam svoj telefon nikome - istakla je voditeljka "Elite" kroz smeh za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading