PRODUKCIJA DONELA ŠOK ODLUKU PRED FINALE ELITE: Pet FAVORITA odmah napušta rijaliti, učesnici ZANEMELI nakon saopštenja (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dešava večeras!

PRODUKCIJA DONELA ŠOK ODLUKU PRED FINALE ELITE: Pet FAVORITA odmah napušta rijaliti, učesnici ZANEMELI nakon saopštenja (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U najnovijem obrtu događaja, Veliki šef je poslao novo pismo na adresu Bele kuće, koje je voditeljka rijalitija "Elita", Maša Mihailović, pročitala cimerima. Naime, kako se navodi u pismo, produkcija je donela odluku da gosti u narednoj emisiji "Magazin In" budu aktuelne učesnice koje važe za favorite, te da se spreme i napuste imanje u Šimanovcima, s obzirom na to da se snimanje održava večeras.

Voditeljka Pinka Sanja Marinković će, po svemu sudeći, u svom studiju ugostiti takmičarke Milenu Kačavendu, Aneli Ahmić, Mionu Jovanović, Anitu Stanojlović i Maju Marinković.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef doneo odluku

- Draga Elito, gosti u večerašnjoj emisiji "Magazin In" su Milena, Aneli, Miona, Anita i Maja, potrebno je da budete spremni do 19 časova. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo koje je pročitala voditeljka.

Podsećanja radi, u sinoćnjem izdanju emisiji "Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je kolegu Milana Miloševića, voditelja rijalitija "Elita". Na početku njihovog razgovora, gosti su igrali čuvenu igricu "Teško pitanje", a Milošević je imao zadatak da izabere kom voditelju s televizije Pink bi istog momenta dao otkaz. Iako je naglasio da je pitanje teško, na kraju je izabrao voditeljku Mašu Mihailović, koja od ove sezone zajedno s njim vodi popularni TV format.

Detaljnije možete pročitajte u OVOM tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading