STIGLE VESTI, POSTAJE OTAC! Učesnik saznao NAJRADOSNIJU informaciju, van sebe od sreće (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo emotivni snimak sa trudnom izabranicom!

STIGLE VESTI, POSTAJE OTAC! Učesnik saznao NAJRADOSNIJU informaciju, van sebe od sreće (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i takmičara talent-šou programa "Pinkove zvezde", Adam Labunski, obradovao je svoje pratioce na Instagramu radosnom vesti - postaće otac! Emotivnim snimkom na kome je pokazao svoju partnerku koja je u blagoslovenom stanju, Adam je izazvao lavinu čestitki i oduševljenja.

Inače, Labunski, koji ima 33 godine i potiče iz Skoplja, svoju ljubav prema muzici razvio je još u nižoj muzičkoj školi. Pored muzike, Adam se bavi i fitnesom, redovno posećuje teretanu i vodi računa o svom fizičkom zdravlju.

Labunski je stekao popularnost kao finalista u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", a takođe je imao priliku da pokaže svoj talenat i u "Zvezdama Granda". Za Adamovu muzičku karijeru posebno važnu ulogu ima njegov otac Ibro Labunski, priznati pevač na makedonskoj muzičkoj sceni, koji mu je bio i uzor u muzici.

Republika

Foto: Printscreen Youtube/ Bajram Ajdaroski, Zvezde Granda, Sezam produkcija

Adam Labunski u "Zvezdama Granda"

Podsećanja radi, nimalo prijatna situacija u "Zvezdama Granda" dogodila se i 2019. godine, kada je diskvalifikovan Adam Labunski, koji se istakao odličnim vokalnim sposobnostima, ali su ga mnogi zapamtili zbog nesporazuma u koji je umešan i njegov otac.

Sudeći prema prepisci koju je tada takmičar objavio na društvenoj mreži Instagram, do svađe je došlo zbog hotelske sobe u kojoj je trebalo da prespavaju Adam i još jedan kandidat, koji je nenajavljeno poveo i oca, i tom prilikom su pale grube reči.

Republika

Foto: Printscreen tv pink

Adam Labunski u rijalitiju "Zadruga"

Ovim putem želim da obavestim sve ljude koji prate "Zvezde Granda" da je takmičar Adam Labunski (kojem sam ja bila mentor), zbog neprimerenog ponašanja, diskvalifikovan iz daljeg takmičenja od strane produkcije. Uskoro ću vam reći koga ću od kandidata koji su nepravedno ispali vratiti, kao i na koga ću potrošiti svoj zlatni glas - napisala je tada Marija Šerifović, članica žirija pomenutog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading