Maja GAZI preko Anelinog ABORTUSA da dođe do svog cilja: Sita PROZRELA Marinkovićkine NAJSKRIVENIJE NAMERE! Ovo je baš SUROVO i BEZ DUŠE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra učesnice "Elite" od početku sumnja u starletinu iskrenu podršku, tvrdi da je sada dokazala da je na taj način samo htela sebe da izdigne.

Maja GAZI preko Anelinog ABORTUSA da dođe do svog cilja: Sita PROZRELA Marinkovićkine NAJSKRIVENIJE NAMERE! Ovo je baš SUROVO i BEZ DUŠE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Iako je Maja Marinković među prvima stala uz Aneli Ahmić kada je rešila da prekine trudnoću i abortira dete Marka Janjuševića Janjuševića, sa kojim je i sama doživela istu sudbinu, žestoko se sukobila sa cimerkom koja je i dalje emotivno skrhana zbog kiretaže.

To Marinkovićevu, međutim, nije sprečilo da na sinoćnjoj žurki izvređa Aneli,o čemu je ona danas govorila i tokom emisije "Amnezija". 

Ahmićeva je ispričala kako joj je Maja uputila mnogo teških reči, a prilikom uvreda je posebno pogodilo to što je aludirala i na abortus, za koji je u startu podržala.

Republika

Foto: Printskrin

Sita Ahmić i ranije sumnjala u iskrenost Majine podrške Aneli

Ovim povodom se hitno oglasila Sita Ahmić, koju je takođe pogodila iznenadna svađa Marinkovićeve i Aneli, pa podsetila na to da je ona od početka sumnjala u Majinu iskrenost prilikom davanja podrške njenoj sestri.

- Ja sam to sve i očekivala, znala sam negde da će do ovoga da dođe. Maja je s podrškom Aneli jednim delom razumela njenu situaciju, ali većim delom je htela sebe da izdigne, što se sada i pokazalo - rekla je Anelina sestra za Pink.rs, a onda se osvrnula na to što je Marinkovićeva aludirala i na Ahmićkin abortus:

- Mislim da je kvarna i da ne bira sredstva, ni način da nekoga uvredi. Hvata se za abortus koji je prvi ona napravila i prva ga podržala kod Aneli, a sada to tako kvarno koristi. Samo loše žene se služe s tim.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

03.07.2024 23:17

Jao jadne Ahmićke. Nevine, naivne, fine poštene. Aneli gazi preko mrtvih, laže, izmišlja, preti, vređa, vređa i osobe koje nisu učesnici rijalitija. Najgore uvrede je upućivala Maji, ova je ipak podržala, i sada je analna opet prva udarila na Maju. Sita nevredi vam, nemože je oprati ni Dunav ni Sava, ni Jadransko more, ma ni Crno more. Ološkinja teška!!!🐉🤮🐄🐖🐵🤡👹