UGINUO PAS IZ RIJALITIJA! Učesnicima duša ISKIDANA na delove nakon TRAGEDIJE, svi su se SLOMILI OD BOLA tada (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima su se ljudi opraštali od voljene Žute!

UGINUO PAS IZ RIJALITIJA! Učesnicima duša ISKIDANA na delove nakon TRAGEDIJE, svi su se SLOMILI OD BOLA tada (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo

Vest o smrti jedne od najpoznatijih stanovnica imanja u Šimanovcima svojevremeno je rastužila brojne obožavaoce rijalitija. Odlazak omiljene četvoronožne učesnice, psa Žute, odigrao se iznenada pre četiri godine.

Podsećanja radi, Žuta je delila život sa učesnicima rijalitija "Zadruga" i stekla je slavu u popularnom TV formatu. Njena smrt raširila se poput plamena tada na društvenim mrežama, a neutešni fanovi su se danima opraštali od nje. Opraštanje od jedne od omiljenih rijaliti-zezda javno je izrazila i pobednica druge sezone pevačica i influenserka Luna Đogani.

Republika

Foto: instagram.com/luna_djogani

Luna Đogani se oprostila od psa Žute

Inače, Miki Đuričić, bivši takmičar "Zadruge", bio je vlasnik Žute pre rijalitija i nakon njenog izlaska iz njega. On je otkrio da je psa kupio na najlon pijaci za 3.000 dinara, a zatim istakao njen razmažen karakter.

Naime, Žuta je bila poznata po tome što nije slušala i volela je da davi komšijske kokoške. Interesantno je to što je imala svoju Instagram stranicu, što govori o njenoj popularnosti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žuta

- Ja sam Žutu kupio na najlon pijaci za 3.000 dinara, bila je poslednje kuče koje je kučka okotila. Kaže mi čovek - daće mi je za 50 evra, a ja njemu: "Imam samo tri hiljade... I dao mi je - započeo je svoju priču Miki svojevremeno, pa je potom progovorio i o njenom karakteru:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić s ljubimcem Žutom

- To je mnogo razmažen pas koji ništa ne sluša, davi komšijske kokoške. Imam i psa Belu, ona me sluša, a Žuta ne. Ja u rijaltii više neću ulaziti, ali Žuta ako bude htela - ona može da uđe u sledeću sezonu "Zadruge", da zaradi honorar. Čudan je pas, čudan jako.

 

Miki Đuričić je čak tada predložio da Žuta može da uđe u sledeću sezonu "Zadruge" i da zaradi honorar, ističući da je veoma čudan pas. Ova neobična ideja pokazuje koliko je Žuta bila omiljena među učesnicima i gledaocima rijalitija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žuta🐩 (@zuta_official)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading