ŠA SE POTPUNO IZOBLIČIO! Poslednje izdanje uznemirilo javnost, LICE REPERA GOTOVO NEPREPOZNATLJIVO! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov životni put je pun preokreta i izazova, ali je uprkos svemu ostao istinski svoj, ostavljajući dubok pečat, kako u muzici tako i u sferi javnog života.

ŠA SE POTPUNO IZOBLIČIO! Poslednje izdanje uznemirilo javnost, LICE REPERA GOTOVO NEPREPOZNATLJIVO! (GALERIJA)

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Reper i rijaliti učesnik Nenad Aleksić Ša izaziva kontroverze i intrigira javnost kao malo koji drugi takmičar u istoriji ovog formata. Njegova trenutna uloga u rijaliti-programu "Elita" nosi sa sobom neviđen nivo drame, uglavnom zbog ljubavne afere s Mionom Jovanović, koja je znatno mlađa od njega.

Pored toga, u kući boravi i Stanislav Krofak, momak koga je Miona prevarila u rijalitiju i zbog toga su oboje postali centralna tema svih dešavanja u kući.

Ša je ličnost koja već 30 godina intrigira javnost. Mogli smo kroz njegovu karijeru da ispratimo kako se njegov fizički izgled menjao iz godine u godinu, a mnogi primećuju da on "stari kao vino", jer je u petoj deceniji, ali izgledom i energijom ne deluje tako. Njegov stil i pojava su uvek bili upečatljivi, a mediji su često pratili svaki njegov korak, kako na muzičkoj sceni tako i u privatnom životu.

Nenad Aleksić Ša je svojim muzičkim radom stekao brojne pristalice, ali i kritičare, često zbog provokativnih tekstova i kontroverznih nastupa. U "Zadruzi" i kasnije "Eliti", publici je pokazao svoju emotivnu stranu, posebno kroz turbulentnu vezu sa Mionom Jovanović. Njihov odnos je bio predmet raznih spekulacija, ali i izvora intenzivne medijske pažnje, što je dodatno uvećalo interesovanje za ovog repera.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona, Ša i Stanislav

Pored medijske eksponiranosti, Nenad Aleksić Ša je poznat po svojoj autentičnosti i nekonvencionalnosti, što ga čini zapaženim i van granica rijaliti-formata. Njegov put kroz različite faze karijere bio je ispunjen usponima i padovima, ali je uvek uspevao da zadrži svoju originalnost i prepoznatljivost.

Kako vreme prolazi, Ša nastavlja da intrigira svoju publiku, iako se mijenja fizički, njegov uticaj na muzičku scenu i popularnu kulturu ostaje snažan. Njegova priča je primer kako se javne ličnosti mogu razvijati i transformisati tokom godina, ostavljajući trajan uticaj na svoje fanove

"Nek se mane botoksa manijak šizofreni", "Koliko je čovek propao, šta urade ženturače od njega, sve ga napravile konjem", "Omatorio", nizali su se komentari na mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
dušanka

04.07.2024 17:39

još će se jadnik šlogirati zbog pokvarene kadruše, našla krpa zakrpu, ali ovaj put je matori reper upao u zamku pokvarene klinke...tako mu i treba kad se ceo život igrao sa tuđim osečanjima