"RASKOKANA KANTA, TOPI JOJ SE PLASTIKA!" Maja pokazala RUPETINU KOD MEĐUNOŽJA - mora hitno kod lekara?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Auditorijum šokiran prizorom!

"RASKOKANA KANTA, TOPI JOJ SE PLASTIKA!" Maja pokazala RUPETINU KOD MEĐUNOŽJA - mora hitno kod lekara?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković očigledno ne može da odoli vrelim akcijama u svojim odnosima, naročito kada je reč o Stanislavu Krofaku. Čak i nakon što se rijaliti venčanje završilo i Miona Jovanović se vratila svom dečku, Maja nije gubila vreme i nastavila je sa svojim planovima.

Foto: instagram.com/jasi_jasi_svi_smo_nasi3

Maja i Stanislav u kupatilu

Na nedavno objavljenom snimku koji brzo kruži društvenim mrežama, Maja je prikazana kako ulazi u kupatilo dok se Stanislav tušira, ne libeći se da ga dodatno "podstakne".

- Maleni Stanislave, kako si?! Je l se ti sećaš kako nam je bilo lepo dok smo bili zajedno? Kako je moguće da opet ne poželiš te stvari, znam da si pored mene najviše uživao. Je l` možeš da razmisliš još jednom o svemu? Volela bih da se podsetiš svakog mog dodira, pa će tamo da ti bude jasnije da li ima šanse da se pomirimo kad izađemo odavde - umiljavala se Maja, na šta je bila "oduvana" od strane Stanislava, koji joj je rekao da smrdi.

Starleta se pokunjeno distancirala na kratko od Krofaka, ali je i nakon toga uspela da zgrozi gledaoce rijalitija.

Foto: instagram.com/jasi_jasi_svi_smo_nasi2

Maja Marinković

Na najnovijem snimku koji kruži društvenim mrežama, Maja je širokom auditorijumu pokazala tamni kolut koji je stajao na području međunožja.

"Raskokana kanta! Plastika se topi! Jezivo, direkt za Topolu", "Tunel", "Njeno dostojanstvo", "Rupa bez dna, eto šta je", "Ostalo viška materijala", "Mora hitno na opravku", "Šta je ovo Maji izneđu nogu ljudi", nizali su se komentari na društvenoj mreži.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading