MIONINA PORODICA ORGANIZOVALA ODLAZAK KOD STANISLAVA: Sve je već dogovoreno, Jovanovićeva će doživeti ŠOK u Eliti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ni ne sluti šta priprema Mionina porodica.

MIONINA PORODICA ORGANIZOVALA ODLAZAK KOD STANISLAVA: Sve je već dogovoreno, Jovanovićeva će doživeti ŠOK u Eliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenada Aleksića Ša posebno je razbesnela izjava Mione Jovanović da će ići u Selce na letovanje, s obzirom da je velika verovatnoća da tamo sretne Stanislava Krofaka, sa kojim je redovno posećivala upravo to mesto, pa je nekako postalo i simbol njihove velike ljubavi.

Nakon brutalne rasprave na tu temu, Miona je povukla reč, ali je njena porodica odlučila da svi zajedno odu tamo na letovanje i time dodatno udarili kontru reperu, koga jedva čekaju da se reše po Mioninom izlasku iz rijalitija:

- Da li ove godine svi idemo u Selce da letujemo? - glasilo je pitanje na profilu Mione Jovanović, a čak 98% njenih pratilaca su glasali da Miona ode baš tamo na letovanje.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miona Jovanović, Instagram

Podsećamo, povodom najnovije izjave Nenada Aleksića Ša upućenih Mioni Jovanović i njenoj porodici, oglasila se na Instagramu sestra učesnice "Elite", koja vodi njen profil, dok je ona u rijalitiju.

- Njeni roditelji treba da mi budu zahvalni, kao u ikonu da me gledaju - glasi Aleksićeva izjava koju je prokomentarisala Mionina sestra.

- Na čemu? Biće zahvalna sebi i bogu kad konačno progleda - poručila je Mionina sestra, a onda su se nadovezali na Nenadove napade i izjave o mestu na moru gde je Miona išla sa Stanislavom.

- Jedva čekam leto da konačno odemo u Selce i okupamo se u onom raju - poručila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading