ZVEZDAN SLAVNIĆ OTKRIO KOJU UČESNICU "ELITE" ĆE SMUVATI PRED KAMERAMA?! Javno priznao simpatije, pa izazvao totalnu pometnju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić najavio novu aferu u rijalitiju?!

ZVEZDAN SLAVNIĆ OTKRIO KOJU UČESNICU "ELITE" ĆE SMUVATI PRED KAMERAMA?! Javno priznao simpatije, pa izazvao totalnu pometnju!

Foto: youtube.com/pink.rs

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić nedavno je bio gost voditeljke Anastasije Buđić u emisiji "Pitam za druga", a pre toga je igrao igricu "Ili-ili", te otkrio da li bi volelo da pobedi Maja Marinković ili Aneli Ahmić, a prednost nije dao svojoj bivšoj devojci.

- Maja i ja smo se samo družili. Čuo sam da me je Aneli pohvalila nekoliko puta, pa moram sada ja nju. Lepo izgleda, ne znam kako uživo izgleda, ali džentlmenski je da uzvratim - rekao je on, a kada je upitan da bira između Aneli i Matore, koja mu je bila najbolja prijateljica, prednost je dao Matoroj, međutim, nije krio koliko je u nju razočaran.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Zvezdan Slavnić

 

- Matoru ću, iako nije zaslužila! To bih mogao da vam kažem posle dugog razgovora sa njom... Nisu mi se svidele mnoge stvari što je uradila - iskren je bio Zvezdan za Pink.rs.

Kako se spekuliše po društvenim mrežama, nije isključeno da ćemo Zvezdana gledati u novoj sezoni rijalitija, pa su mnogi posumnjali da je ovo priprema terena upravo za to, odnosno, da će Aneli i Zvezdan novu romansu započeti pred kamerama s obzirom na to da su, po svemu sudeći, simpatije obostrane. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Aneli Ahmić

 

Zvezdan je izrazio želju da upozna Aneli da bi se uverio da jednako lepo izgleda uživo, a gledaoci definitivno smatraju da bi bili interesantan par. Videćemo kako će Ahmićeva reagovati kada sazna da ju je Zvezdan izdvojio, pa čak stavio i ispred Maje, s kojom je imao aferu u "Zadruzi 6".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

05.07.2024 05:14

Zvezdane...pucaj na Aneli...ona je laka roba i najslabija karika...dokaži zlo prevarantkinje koju kad god zasvr.. leže da reši problem...užas...zlo...i ona...i Miona...i Anita...ali što se Anite tiče, smrad i pokvarenjak Anđelo ne zaslužuje BOLJU...Teodora je za njega BOG I BATINA...a on ja BLAM za svakog...najviše za svoju TZV.PREDIVNU PORODICU...ZLO NAD ZLIMA...