KONAČNO SE OGLASILA VANESA KROFAK! Brutalne reči nakon što je Miona izjavila LJUBAV Stanislavu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno oglašavanje Panterine ćerke nakon izjave Mionine sestre!

KONAČNO SE OGLASILA VANESA KROFAK! Brutalne reči nakon što je Miona izjavila LJUBAV Stanislavu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sinoć su takmičari "Elite" dobili priliku da vide ono što je publika pratila tokom vikenda - medeni mesec Mione Jovanović i Stanislava Krofaka Pantere. U emisiji "Gledanje snimaka" došlo je do drame i Nenadu Aleksiću Ša se slošilo, a većina učesnika zaključila je da će doći do pomirenja Mione i Stanislava.

Sada se oglasila i Stanislavova ćerka Vanesa, koja je priznala šta misli o ovoj temi.

- Neće se pomiriti i to je jedino šta mogu da kažem na ovu temu - poručila je Vanesa za Pink.rs.

Republika

Foto: Instagram

Vanesa i Stanislav Krofak

Inače, pre Vanese, putem storija na profilu Mione Jovanović oglasila se njena sestra.

- Iz nekog razloga stiže previše osuda na račun Mione jer me je nazvala "nekom tamo sestrom", a ja joj vodim profil. Odgovorila sam jednoj osobu komentaru, ali ću i javno objasniti. Nas dve nismo rođene sestre i u momentu je izgovorila da sam neka tamo sestra, aludirajući upravo na to da nismo rođene sestre - započela je Mionina sestra, pa nastavila:

- Moj komentar je samo sledeći, kad se budemo vratile 25 godina i rodi nas ista majka, tada ću se uvrediti na to što je izjavljeno, do tada ne vidim šta je problem. Veliki pozdrav za sve prepodobne osobe koje pokušavaju da joj se uhvate za svaku reč, ja to neću dozvoliti i podržavaću je apsolutno do poslednjeg minuta trajanja rijalitija šta god uradila, a nakon toga se nastavlja stvarni život i sve ovo postaje samo ružna prošlost - završila je Mionina sestra obaveštenje na Instagram profilu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Stanislav

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

05.07.2024 17:54

DRAGO DETE, MIONA JE PREVARANT I MANIPULATOR...DALEKO JOJ LEPA KUĆA OD VAŠE...MAJA JE ZA NJU MALA MACA...BAR NE BI BILA S NJIM ZBOG NOVCA JER DOVOLJNO IMA SVOG I NIJE JOJ POTREBAN NJEGOV I VAŠ...