DIGLA SE KUKA I MOTIKA U KOMŠILUKU NENADA ALEKSIĆA ŠA: Susedi zbog Mione doneli ODLUKU, evo šta se dešava nakon FINALA "Elite" (VIDEO)

Autor: M. K. V. / P. R.

Elita 8 | Farma 8

05.07.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije progovorile o reperu Ša i njegovim izborima u rijalitiju!

Ekipa portala Republika danas je posetila Fontanu, rodni kraj repera Nenada Aleksića Ša, kako bi smo pred sam kraj rijalitija "Elita" saznali kako razmmišljaju komšije o njegovom učešću, ljubavnom izboru i vezi sa Mionom Jovanović, a mišljenja su bila podeljena - dok su ga neki kudili, bilo je onih koji su repera okarakterisali kao žrtvu.

- Ne, moj sin prati, pa čujem nešto od njega. Ne znam ništa, znam da je imao salon ovde, odnosno njegova bivša žena. Ne pratim. Praito ga je pre tri, četiri godine sin, možda je porastao, pa drugi ukus ima - rekla je jedna komšinica za naš portal, dok nam je drugi otkrio da repera čak ni ne poznaje:

Republika

Foto: Republika

Komšinica Nenada Aleksića Ša

- Ne poznajem ga. To su klinci, gde mene pitate za klince... Nemam pojma o rijalitiju, mogu o sportu da pričam.

Republika

Foto: Republika

Komšija Nenada Aleksića Ša koji ga ne poznaje

Ipak, uspeli smo da sretnemo još jednu stariju gospođu koja kaže da je Aleksić u jednom momentu stanovao u njenoj zgradi, kao i da poznaje njegovog oca, Zorana Aleksića Kizu, koji se žali da ne prepoznaje svog sina.

- Znam Ša, stanovao je u mojoj zgradi. Nije bio uvek ovakav. Ne pratim sada "Elitu", ali čula sam za ovo što se dešava. Poznajem njegovog oca, kaže da ga ne prepoznaje. Mislim da ima šanse da pobedi, da ovo radi zbog pobede - rekla je Nenadova komšinica.

Republika

Foto: Republika

Komšinica iz zgrade Nenada Aleksića Ša

Da nije sve tako crno, govori nam još jedan komšija iz njegovog kraja na Fontani, koji ističe da je reper najbolji čovek kojeg je ikada upoznao.

- Znam Ša, kako da ne... Njega znam već duži period, on je najbolji čovek kojeg poznajem, dugo se baš znamo. Gledam "Elitu", naravno, zaljubio se, mislim da se stvarno zaljubio. Ne mogu da ga opravdavam za neke postupke, ali znam da se čovek zaljubio. Nažalost, ovakvim ponašanjem ne može da dođe do pobede, ali ako se potrudi da se promeni, onda verovatno da može. Njegov kraj je uz njega - otkriva komšija za Republiku, te dodaje da je Miona doborodošla na Novi Beograd:

Republika

Foto: Republika

Komšija nahvalio Nenada Aleksića Ša

- Naravno, dopada nam se svima Miona. Ima moju podršku, neka je dovede!

Međutim, poslednja komšinica sa kojom smo razgovarali nazvala je Aleksića žrtvom, a njegovo učešće u rijalitiju okarakterisala kao tužnu priču.

- Ništa lično, ali ne bih ja njega komentarisala. Meni je to mnogo tužna priča, iskreno. Mnogo mi je žao. Ne mislim o njemu ništa lično generalno, ali smatram da je on žrtva! To dete je žrtva - zaključila je gospođa iz komšiluka Nenada Aleksića Ša za naš portal.

Republika

Foto: Republika

Komšinica Nenada Aleksića Ša nazvala žrtvom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading