DA LI ĆE ŠA PREŽIVETI OVU NOĆ?! Šok-bomba produkcije najavljena za večeras!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša će večeras biti na teškom zadatku.

DA LI ĆE ŠA PREŽIVETI OVU NOĆ?! Šok-bomba produkcije najavljena za večeras!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official/Pink Tv

Večeras možete pratiti još jedno izdanje emisije "Pitanja novinara" najpopularnijeg rijaliti programa ''Elita'' na televiziji Pink.

Naime, kako je već dobro poznato, učesnici će i ove nedelje odgovarati na pitanja novinara, a kako je nedelja za nama bila veoma uzbudljiva, nema sumnje da takmičare Elite čeka "pakao", s obzirom da je poznato da sedma sila dolazi u studio naoružana informacijama i da ih neće štedeti.

Po svemu sudeći, Nenad Aleksić Ša će večeras imati težak zadatak, s obzirom da će morati da objasni novinarima i gledaocima kako je uspeo da pređe Mioni Jovanović preko emotivnog razvogora sa bivšim dečkom, Stanislavom Krofakom, koji se dogodio na medenom mesecu. On je sinoć prisustvovao njenom izjavljivanju ljubavi Stanislavu, ali već pred zoru je završio u krevetu sa Jovanovićem, koja ga je namagrčila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša i Stanislav Krofak

 

Podsećanja radi, sinoć je u emisiji "Gledanje snimaka" prikazan prilog sa medenog meseca Mione Jovanović i Stanislava Krofaka Pantere, gde pevačica izjavljuje ljubav svom bivšem dečku. Zbog ovoga se Nenadu Aleksiću Ša slošilo, a nakon prve pauze za reklame, voditeljka Ivana Šopić je raskrinkala Mionu, koja je osudila svoju porodicu zbog toga što pljuje repera.

- Sad si se setila da osudiš porodicu koja ga pljuje sve vreme. Ti si s devojkom koja voli drugog muškarca, to si video sam. To je kao: "gori mi kuća", a ti vičeš: "žulja me cipela" - rekla je Ivana.

- Meni je jezivo da oni pričaju da čekaju zeta, da me čekaju, meni je to užas - rekla je Miona.

- Ti si jasno rekla bivšem momku da ga voliš - rekla je voditeljka.

- Nisam to rekla. Ja ne želim da ubeđujem bilo koga, zaista ne volim Stanislava - rekla je Jovanovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading