MALOLETNI ĆE MORATI DA PREKOČE OVU SCENU MAJE MARINKOVIĆ: Snimak iz toaleta preti da SRUŠI mreže!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković će poželeti da izbriše ove dokaze.

MALOLETNI ĆE MORATI DA PREKOČE OVU SCENU MAJE MARINKOVIĆ: Snimak iz toaleta preti da SRUŠI mreže!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

Maja Marinković ne krije da je neko ko je na sebi uradio razne korekcije, kako bi svoj izgled dovela do savršenstva, ali zbog toga često trpi velike krtike i negativne komentare. Međutim, kako neprestano proziva i ponižava ostale devojke i učenice rijalitija, hejteri se trude da je podsete kako je izgledala pre brojnih operacija, pa je tako osvanula fotografija iz Zadruge, kada se skroz skinula u toaletu, ne mareći za kamere, koje su je pratile u stopu.

Inače, Maja Marinković i Miona Jovanović, nekadašnje prijateljice, a sada ljute rivalke, svakodnevno čašćavaju jedna drugu gnusnim uvredama zbog Stanislava Krofaka, zajedničkog bivšeg dečka, oko koga se otimaju i sada.

Republika

Foto: instagram.com/jasi_jasi_svi_smo_nasi3

 

 

Mionina sestra stoji iza njenog profila na Instagramu, pa je odlučila da odbrani sestru i prokomentariše Maju. Naime, ona je objavila kompilaciju Majinih fotografija pre brojnih operacija, pa je podsetila na to kako je nekada izgleda, s obzirom da neretko komentariše Mionin izgled i koristi svaku priliku da je ponizi:

- Hajde malo da spomenemo i tebe, koja druge devojke vređaš i omalovažavaš, nazivaš ih debelim i iskompleksiranim - napisala je Mionina sestra, pa objavila Majine "rane radove", odnosno fotografije pre operacija.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Maja Marinković, koja je stekla popularnost kao učesnica rijalitija "Zadruga" i kasnije "Elita 7", otvoreno je govorila o svojim estetskim zahvatima, ističući da je kroz njih postala zadovoljnija svojim izgledom i da sve devojke moraju raditi na fizičkom izgledu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading