BIVŠA ZADRUGARKA ZALUDELA MUŠKARCE! Dobija nepristojne ponude na svakom koraku, od ove cifre vam neće biti dobro!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekome je ovaj novac misaona imenica...

BIVŠA ZADRUGARKA ZALUDELA MUŠKARCE! Dobija nepristojne ponude na svakom koraku, od ove cifre vam neće biti dobro!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga Anja Todorović pročala je nedavno ponovo o tome kako je dobijala nepristojne ponude, ali i o ciframa od kojih će vam se zavrteti u glavi. Naime, Kako je Todorovićeva tada istakla, nuđeno joj je 100.000 evra za intimni odnose.

- Dobijala sam svakakve ponude, kako ne, ja imam tako slobodnije slike, pa nije ni čudo što ljudi to pomisle. Stizale su mi razne poruke, to ide ili blok, ili ne odgovoriš. Bio je jedan čovek, nemam pojma, koji mi je ponudio 100.000 evra da provede noć sa mnom, ja sam bila zgrožena - rekla je Anja i prokomentarisala prostituciju u Dubaiju.

Foto: Instagram.com

Anja Todorović

 

- Nikada nisam bila u Dubaiju, planirala sam, ali zbog cele te priče ne želim. Mislim da je bilo par osoba koje su to radile. Ja se ne slažem sa tim, meni se to ne dopada, to prodavanje svog tela. Ja sam protiv toga.

Foto: Red tv printscreen

Anja Todorović

 

Inače, bivša zadrugarka i starleta Anja Todorović izazvala je zabrinutost među svojim pratiocima kada je naglo završila na infuziji u bolnici. Prema rečima njenih bliskih prijatelja, Anji je pozlilo tokom vikenda, a hitna pomoć je morala da interveniše kako bi joj pružila neophodnu medicinsku pomoć.

Foto: Republika TV

Anja Todorović

 

Anjini zdravstveni problemi nisu prošli neprimećeno, budući da je ona poznata po svojoj energičnoj i aktivnoj društvenoj medijskoj prisutnosti. Ovo iznenađujuće zdravstveno stanje izazvalo je veliku pažnju i zabrinutost među njenim fanovima i pratiocima na društvenim mrežama.

- E pa drugari, pre dve noći sam se otrovala sa hranom, jedina stvar koja mi je pomogla da dođem sebi, jer vitaminska infuzija me je digla iz mrtvih - napisala je Anja Todorović na Instagramu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading