PROCURIO DOKAZ O JELENINOJ PREVARI, IVAN SAZNAO ŠTA JE RADILA RAJAČIĆU U ŠTEKU: Kamere zabeležile skandalozne detalje, društvene mreže gore!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković saznao da ga je Jelena prevarila sa Urošem, danima mu petljali iza leđa.

PROCURIO DOKAZ O JELENINOJ PREVARI, IVAN SAZNAO ŠTA JE RADILA RAJAČIĆU U ŠTEKU: Kamere zabeležile skandalozne detalje, društvene mreže gore!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena i Ivan Marinković

Javnost bruji o najnovijoj aferi u "Eliti". Naime, sinoć je procurila informacija o neverstvu Jelene Marinković, zbog kog je Ivan momentalno zatražio razvod, s obzirom da su je najbliži raskrinkali i otkrili da je bila intimna sa Urošem Rajačićem:

- Jelena, da li si se poveravala Stefani? - upitao je Darko.

- Ja sam sa Stefani bila baš bliska iskreno. Jesam se poverila Stefani očilgedno je sve ovo istina. Ja šta god da kažem vi ćete kontru - rekla je Jelena.

- Da ti neko namešta priču, da li bi bilo očekivanije da to uradi neko ko sa tobom nije blizak, a ne tvoja najbolja drugarica sa kojom spavaš u krevetu. Koji je njen interes da to sve izmisli? - upitao je Darko.

- 'Ajde više odgovori, nemoj da kupuješ vreme - rekao je Ivan.

 

- Stefani nema nikakav inters da izmisli bilo šta o meni. Ovo što je Bojana rekla o meni je tačno, Bojana je skočila na nas i pitala je da li nas dvoje flertujemo. Ja sam se smejala - rekla je Jelena.

- Mene to ne bi iznenadilo, jer ću te podsetiti da si se Marku Đedoviću poveravala o problemima sa Ivanom - dodao je Darko.

- Čudno je da ti nisi ustala i rekla Stefani "Alo, mala, šta ti pričaš o meni" - rekao je Darko.

- Slažem se, ali sam bila šokirana. Stefani nema razloga da slaže, ne znam šta je ovo - rekla je Jelena.

- Ja ću sad da odgovorim na pitanje pošto Jelena ne zna da odgovara. Meni je ovo čudno jer su ovo potvrdile sve bliske osobe Jeleni - rekao je Uroš.

- Da li si pisala neke papiriće Urošu i stavljala u roze neseser ? - upitao je Darko.

-Ne, ja nemam roze neseser - rekla je Jelena.

- Jelena, o čemu si htela da se poveriš Matoroj što zna Stefani? - upitao je Darko.

-To sad nije bitno. Ja sam htela da joj kažem nešto što se radi samo o meni, ne o Ivanu - rekla je Jelena.

- Meni je sve ovo vrlo čudno, Uroša poznajem, on je provaljen u startu kad mulja i laže. Stefani jedino ako je poremećena osoba i da ovako u detalje opisuje situacije i laže - rekao je Darko.

-Stefani nije neko ko bi spletkario i lagao, onda moram da kažem da je ovo istina. Mi smo u zatvoru pričali i pevali sve pesme, što se mene tiče u zatvoru se ništa nije desilo - rekla je Jelena.

-Ti si toliko glupa, uhvatili su te u mašinu ne znaš šta radiš - rekao je Ivan.

-Šta ti je, što si nervozan? - upitala je Jelena.

- Jelena, ti kao da se ograđuješ od Ivana - rekao je Darko.

- On mene nikada ne sluša, kada je neki zajednički problem, on meni kaže da to nije moja stvar. Ja ću da pričam kako ja osećam - rekla je Jelena.

- Bojana nije potvrdila da je Jelena radila ono u hotelu, ali zar ti nije čudno da je Bojana primetila neke stvari? - upitao je Darko.

- Meni je čudno samo za Bojanu, ali posle razmišljam da naravno da nije čudno što mi nije prenela pošto smo 6 godina u braku - rekao je Ivan.

- On nije dobro uopšte - rekla je Jelena.

- Meni ne treba 500 puta da se ponavlja stvar - rekao je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading