ŠOK REAKCIJA MILJANE KULIĆ NA SKANDAL JELENE I IVANA! Nije mogla da sakrije smeh, ukućani je odmah opomenuli!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija se od sinoć ne smiruje...

ŠOK REAKCIJA MILJANE KULIĆ NA SKANDAL JELENE I IVANA! Nije mogla da sakrije smeh, ukućani je odmah opomenuli!

Foto: youtube.com/AmiG Show, ATA images, printscreen/RED TV

Nekoliko dana pre kraja rijalitija "Elita", unutar Bela kuće izbila je nova afera koja je uzdrmala takmičare i gledaoce. Bračni par Ivan Marinković i Jelena Marinković suočio se sa optužbama da je Jelena prevarila Ivana sa Urošem Rajačićem, što je dovelo do haosa za crnim stolom.

Ubrzo su usledile hit reakcije sa svih strana, a mnoge je nasmejala upravo Ivanova bivša devojka i majka sina Željka, Miljana Kulić, koja se smejala celoj situaciji. Ona je pred svima prokomentarisala da se Ivanu samo vratilo sve za stres koji joj je ranije nanosio.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

 

- Evo, sad mu se dešava sve što treba i samo mu se vraća za sve ono što je on meni radio. Baš mi je smešno i milo mi je da gledam kroz šta prolaze. Kad sam ja pričala o tome kakva je Jelena meni niko nije verovao. Sve se nekako poklopilo - rekla je Kulićla, a cimeri su joj rekli da ne treba da bude pakosna. 

Podsećamo, tokom razgovora, učesnici su otkrili detalje koji su bacili novo svetlo na aferu. Stefani Grujić je otkrila da joj je Jelena priznala vezu sa Urošem Rajačićem dok su bili u zatvoru, dodajući da je Jovana Cvijanović takođe sumnjala u njihov odnos. Dodatno, Bojana Pavlović je priznala da je primetila čudnu komunikaciju između Jelene i Uroša, ali da nije reagovala na vreme.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković i Jelena Marinković

 

- Ivane, praviš me mutavom, kao da ne znam šta ja da kažem - rekla je Jelena.

- Jelena, da li ovim što se priča, tebe Ivan sputava? - upitao je Darko.

- Ja imam dosta godina, meni niko ne govori šta ja da radim, ja sve znam. Meni je bilo loše prošle godine kada je on ove konzumirao alkohol. On je užasan od kako opet pije. Ne pije on mnogo, ali vidi se, sada sam ga pustila da pije tokom žurke - rekla je Jelena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

- Jesi ti normalna, šta ti pričaš o alkoholu?! - dodao je Ivan.

- Koliko si se putala žalila Stefani na Ivana? - upitao je Darko.

- Milion puta - dodala je Jelena.

- Je l' tako? E, razvodim se od tebe... Šta ti pričaš, ženo, umesto da objasniš ovo, uhvatili su te u mašinu - dodao je Ivan.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading