NAJAVLJENO SPECIJALNO UKLJUČENJE BIVŠIH ZADRUGARA! Šok-bomba Velikog šefa pred sam kraj Elite!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukućani ni ne slute šta ih danas čeka.

NAJAVLJENO SPECIJALNO UKLJUČENJE BIVŠIH ZADRUGARA! Šok-bomba Velikog šefa pred sam kraj Elite!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Zadruga 7 elita učesnici

Najgledaniji rijaliti u regionu "Elita" privodi se kraju, a kako je ostalo još nedelju dana do superfinala koje će se održati 13. jula sa početkom od 21 čas na ružičastoj televiziji, došao je trenutak da takmičari pogledaju svoje uspomene.

Voditelj Milan Milošević danas će u 13:30 ući u Belu kuću, pa ćete uživo na TV Pink moći da pratite jednu od omiljenih emisija, koju svake sezone publika nestrpljivo čeka. Stanari imanja u Šimanovcima će se podsetiti svojih trenutaka iz detinjstva, emotivnih momentata sa porodicama, prijateljima, ali i ljubavnih trenutaka.

Republika

Foto: ATA Images

Milan Milošević

 

Međutim, osim toga, voditeljka Ana Radulović sinoć je otkrila da će se danas oglasiti i bivši zadrugari, odnosno, da će nekadašnji učesnici Zadruge postavljati ukućanima pitanja, što je običaj svake sezone, pa Elita neće biti izuzetak.

Između ostalog, ukućani će saznati kako je zaista izgledao zajednički život Mione Jovanović i Stanislava Krofaka u Hrvatskoj, njihova veza, lepi i manje lepi trenuci, što će definitivno uzdrmati njenog trenutnog izabranika, Nenada Aleksića Ša, koji puca od ljubomore.

S druge strane, Stanislav će imati uvid u Majinu bogatu ljubavnu biografiju, jer će se gledaoci prisetiti i njenih brojnih afera u rijalitiju, bivših momaka i turbulentnih odnosa, koji su obeležili Zadrugu. Definitivno nas očekuje zanimljiva emisija, koja će promeniti mnoge relacije u Eliti, a kako se finale bliži, parovi su zabrinuti za ono što ih čeka u spoljnom svetu -od susreta sa porodicom, prijateljima, fanovima i hejterima, pa do emisija "Narod pita", gde će se suočiti sa mišljenjem gledalaca, koji su pomno pratili svaki njihov korak u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading