MAJA SE NASLAĐUJE PREVARI JELENE MARINKOVIĆ! Ovo ispričala pred svima, reakcija cimera će vas iznenaditi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu da shvatim šta j0e sve Jelena pričala ovde i kako je moralisala za stolom, a sad smo svedoci tome šta se njoj dešava, počela je starleta.

MAJA SE NASLAĐUJE PREVARI JELENE MARINKOVIĆ! Ovo ispričala pred svima, reakcija cimera će vas iznenaditi!

Foto: ATA Images, Printscreen/RED TV

Učesnica Elite Maja Marinković kaže da je zgrožena činjenicom da je Jelena Marinković prevarila Ivana krišom, pa je kako tvrdi, bila prinuđena da tokom razgovora sa cimerima pokaže koliko je ona uvek u vezama bila verna.

- Ne mogu da shvatim šta je sve Jelena pričala ovde i kako je moralisala za stolom, a sad smo svedoci tome šta se njoj dešava. Gospođetina je zabiberila čorbu Ivanu par dana pred finale, šta drugo da vam kažem ljudi! Namerno likujem jer sam ja devojka koja može da pokaže svima da je verna. Nikad u vezama nisam varala, a pokušavali su sve moguće etikete da mi nalepe. Maja je pokazala još jednom da je moralnija od svih ovih ovde što glume da su svetice - pričala je Marinkovićka, dok su se drugi smejali i stali na njenu stranu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Podsećamo, novinari su sinoć iskoristili priliku da propitaju Maju Marinković i Stanislava Krofaka, s obzirom da nikome nije jasno zašto Marinkovićeva dozvoljava sebi ovakva poniženja. Kako je svima poznato, Stanislav je otvoreno rekao da od njihove veze nema ništa, a Maja i juče doživela novi blam, kom je prisustvovala i Miona Jovanović:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

- Stanislave, kako uporno govoriš kako te Maja izdala, a kako bi se nazvalo ono što ti je Miona uradila, pa si imao totalno drugačiji pristup prema njoj nego prema Maji - upitao je novinar. 

- Mi nismo imali nikakav kontakt, samo smo za stolom pričali. Ja nisam prema njoj mogao imati odnos kao prema Maji, ona mi se zamerila. Da je dolazila i smarala me kao Maja, isto bih reagovao i prema njoj - rekao je Stanislav.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading