NASTAO MUK U BELOJ KUĆI! ANĐELA ŠPARAVALO UGLEDALA OVO! Svi šokirano posmatrali situaciju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednom trenutku puštene su supomene sa Lukom Majčicom, a njena devojka Bojana Pavlović promenila je sve boje!

NASTAO MUK U BELOJ KUĆI! ANĐELA ŠPARAVALO UGLEDALA OVO! Svi šokirano posmatrali situaciju!

Foto: RTV PINK printscreen

Upravo je počela emisija ''Gledanje uspomena" u Eliti na televiziji Pink, koja je prikovala učesnike za ekrane, budući da ih svašta čeka. Na prvom video-snimku puštenom ovog podneva pokazane su uspomene učesnice Anđele Šparavalo.

Nakon što su se klip završio, voditelj Milan Milošević dao je reč Anđeli, koja se tokom gledanja rasplakala, a onda jedva smogla snage da prokomentariše video.

U jednom trenutku puštene su supomene sa Lukom Majčicom, njena devojka Bojana Pavlović promenila je sve boje, a posebnu pažnju svih ostavio je razgovor koji je Šparavalo imala sa svojom majkom tokom njene posete uoči Nove godine, prilikom koje joj je rekla da zaobiđe Pavlovićevu u suzama, što ona nije učinila.

Foto: RTV PINK printscreen

Anđela Šparavalo

 

Inače, u velelepnoj Beloj kući, gde se često dešava da se učesnici ne pridržavaju svih pravila, Veliki šef je reagovao hitno i odlučno nakon što su pojedini učesnici prekršili osnovno pravilo u "Eliti".

Pravilo koje je nedavno bilo u pitanju jeste zabrana spavanja nakon jutarnje muzike za buđenje, koju svakodnevno pušta Veliki šef kako bi započeo dan.

Foto: RTV PINK printscreen

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović gledale uspomene

 

Iako je ovo pravilo dobro poznato svim zadrugarima, neki su ga, očigledno, mesecima unazad ignorisali. Kako bi pokazao ozbiljnost u poštovanju pravila, Veliki šef je odlučio da kazni Anđelu Šparavalo i Jovanu Cvijanović novčano.

Ova odluka Velikog šefa izazvala je različite reakcije među ostalim učesnicima "Elite". Neki su podržali oštru reakciju kao nužnu za očuvanje reda i discipline u kući, dok su drugi izrazili iznenađenje i nezadovoljstvo zbog kazni. Ipak, Veliki šef nije prvi put primenio kazne kao sredstvo disciplinovanja učesnika, što je deo šire strategije održavanja pravila i reda u Beloj kući, a što je svim takmičarima predočeno ugovorom i pre ulaska u rijaliti.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading