MIONA PREVARILA ŠA, KAMERA UHVATILA ŠOK KADAR! Pink objavio sve javno, snimak kruži internetom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mioni Jovanović sledi pakao!

MIONA PREVARILA ŠA, KAMERA UHVATILA ŠOK KADAR! Pink objavio sve javno, snimak kruži internetom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U poslednjoj emisiji "Magazina In", voditeljka Sanja Marinković je ugostila takmičarke rijalitija "Elita" i postavila im niz provokativnih pitanja. Među njima se našla i Miona Jovanović, koja je odgovorila na intrigantno pitanje voditeljke.

Pitanje koje je postavila voditeljka glasilo je: "Sa kojim muškarcem od takmičara rijalitija bi provela nekoliko sati bez kamera?" Među ponuđenim muškarcima su bili Anđelo Ranković, Marko Janjušević Janjuš i Stanislav Krofak, a Miona je bez dvoumljenja izabrala Anđela Rankovića.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Miona Jovanović izabrala Anđela Rankovića

 

- Nekoliko sati bez kamera u sobi. Smatram ga korektnom osobom, dobar druga, momak moje najbolej drugarice - rekla je Miona. 


Miona je otkrila da je njen izbor Anđelo, što je iznenadilo mnoge u studiju. Kako je objasnila, Anđelo je osoba sa kojom se odlično slaže i koju smatra zanimljivom ličnošću.

Ova odluka Mione Jovanović izazvala je brojne reakcije u javnosti, budući da je Anđelo Ranković poznat po svojoj harizmi i šarmu, ali i po konfliktima sa drugim učesnicima rijalitija. Ipak, Miona je jasno istakla svoj izbor i izazvala burne reakcije na društvenim mrežama.

Nakon emitovanja ove epizode, mnogi gledaoci su se uključili u raspravu na društvenim mrežama, izražavajući svoje mišljenje o odluci Mione Jovanović. Neki su podržali njen izbor, dok su drugi izrazili svoje nezadovoljstvo i čuđenje.

Svi se pitaju kako će na ovo reagovati njen sadašnji dečko Nenad Aleksić Ša kada sazna da je Miona izabrala drugog čoveka. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan Niš

06.07.2024 19:47

Pa folirantkinja koja ni na jedno pitanje nije odgovorila iskreno već kalkulantski ,linijom manje štete po nju kada se vrati kod Ša šavog.Da je tzabrala Stanislava bila bi u problemu i sa Ša i sa Majom,a Janjuša ne bi i zbog Aneli tako da je ostao samo Anđelo,ne kažem da bi da je iskren to bio loš izbor,ali u ovom slučaju folirantski jer se Anita neće ljutiti.Mada joj to neće zaboraviti i biće na oprezu.