"MENI ANELI LIČI NA MOJU KOMŠINISU DŽELJANU" Pljušte uvrede u emisiji, Maja RAZVALILA Ahmićevu, pa je izvređala nikad surovije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić tvrdi da ju je Maja Marinković najviše ponizila.

"MENI ANELI LIČI NA MOJU KOMŠINISU DŽELJANU" Pljušte uvrede u emisiji, Maja RAZVALILA Ahmićevu, pa je izvređala nikad surovije!

Foto: RTV PInk

U današnjem izdanju emisije ,,Magazin in" voditeljka Sanja Marinković ugostila je takmičarke rijalitija ,,Elita" Aneli Ahmić, Maju Marinković, Milenu Kačavendu, Mionu Jovanović i Anitu Stanojlović. 

U jednom trenutku voditeljku Sanju je zanimalo zbog čega je došlo do sukoba Aneli i Maje, te je sve gošće upitala od koga su trpele najveća poniženja tokom rijalitija. U tom trenutku su Ahmićeva i Marinkovićeva ponovo zaratile. 

Aneli je tvrdila da je Maja vređala na verskoj osnovi, iako zna da je to strogo kažnjivo, te je svesna da bi produkcija odmah reagovala kaznama da je došlo do toga. 

Foto: RTV PInk

Magazin In takmičarke Elite

 

- Ja sam najviše uvreda i poniženja dobila od Maje Marinković, evo. Non-stop me zove Dželjana, vređa me na verskoj osnovi, ja ne znam ni šta to znači - odgovorila je Aneli. 

- Vizuelno mi liči na Dželjanu, kao kad ti neko liči na Radmilu. Imam komšinicu koja me podseća na Aneli, a ta komšinica se zove Dželjana, a ona pravi žrtvu od sebe. To znači da želim da joj vratim na neki način, to znači seljančica, da - odbrusila je Maja.

- Pričala je da sam ovisnica, da imam blokator, da sam sa sestrom orgije pravila - nastavila je 

- A ti njoj? - upitala je voditeljka. 

- Ni približno kao ona meni - tvrdila je Aneli. 

Foto: RTV PInk

Maja Marinković i AnelI Ahmić

 

Potom se nadovezala i Miona Jovanović, koja je takođe navela Maju. 

- Od Maje Marinković, definitivno - priča Miona. 

- Aneli provocira jeftino, meni je to seljački, Miono to ne zna da radi, ali Aneli radi - uzvratila je Marinkovićeva. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading