ANELI UGLEDALA ĆERKICU I ASMINA U "ELITI"! Ahmićeva se slomila u paramparčad - STIGLO JE GORKO KAJANJE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najteže suze jedne majke!

ANELI UGLEDALA ĆERKICU I ASMINA U "ELITI"! Ahmićeva se slomila u paramparčad - STIGLO JE GORKO KAJANJE

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom emisije "Gledanje uspomena", takmičarima "Elite" su pušteni snimci koji su prikazivali trenutke iz njihovih života pre nego što su postali deo ovog rijalitija. Jedan od tih trenutaka posebno je emotivno pogodio Aneli Ahmić. Na ekranu su se smenjivali kadrovi nje i njenog bivšeg supruga Asmina Durdžića, a među njima su se našli i trenuci sa njihovom ćerkicom Norom.

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

Aneli je u tom trenutku bila vidno potresena. Snimci su probudili mnoge uspomene i emocije, dovodeći je do ivice suza. Gledanje tih dragocenih trenutaka iz prošlosti sigurno je bio izazov za nju, posebno zbog emotivne veze sa detetom i bivšim suprugom.

 

- Drago mi je što sam videla kako sam ja u tim momentima lepo živela. To je za mene bila porodična ljubav, to što je on ispao ološ prema meni, to ide na njegov račun. Mi smo se zabavljali tokom celog braka i to je ono što je mene privuklo. Ovo je ništa kako smo mi živeli, nikad se nismo razdvajali i drago mi je što ovde vidim Noru kako je srećna - rekla je Aneli i dodala da zbog toga nikada nije želela da govori da je Asmin loš otac.

Foto: printskrin instagram

Asmin Durdžić, Stanija Dobrojević

 

- Baš tako, žao mi je i što sam neke stvari iznela. Ja sam prvi dan ovde iznela istinu, ja sam htela da iznesem da smo mi bili zajedno i u teškim situacijama, voleli smo se i on mene i ja njega i drago mi je što sam videla Noru u srećnim momentima. Ja sam kad sam ušla znala na šta je on spreman, jer pre mog ulaska slušala sam šta mi je pričao i govorio. Znala sam šta je u stanju da izgovori, ništa me ovde nije šokiralo, šta god je izneo ovde. To što mi je govorio da Nora nije njegovo dete nisam se iznenadila jer mi je to i preko poruka rekao, to je uradio da je mogao da se opravda Staniji. Niko pametan ne može da poveruje u to. Niko ne može da zna šta unutra meni stoji niti mogu do kraja da pokažem svoju bol. Niko ne zna šta je u meni i koliko me to boli. Mama mi je govorila kako da se postavim kad dođe do toga, sve je meni izrečeno pre mog ulaska, tako da ništa novo ja ovde nisam očekivala - rekla je Aneli, a potom otkrila kako joj izgleda ljubavna priča nje i Janjuša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

- Ova ljubav sa Janjušem mi izgleda tako fejk sa njegove strane, on je tako ironičan. Gadi mi se ovo da gledam, nijedan klip neću pogledati njega i Janjuša. Bilo je lepih trenutaka, ali zgadilo mi se. Kao muškarca sam ga prebolela, ali neke stvari me bole. Žao mi je što nisam iza sebe imala pravog muškarca. Ja sam žena lavica i muškarčina, uvek stanem iza svakog svog postupka. Sa svakim muškarcem sam bila muškarčina, žrtvovala se za njih. Vidim da Janjuš nije nimalo jak muškarac - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading