SKANDALOZNO! Pojavila se ŠOK fotka iz STANA Ša sa Mionom - evo gde se sada nalaze!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović i Nenad Aleksić ša postali su glavni akteri šale na društvenim mrežama.

SKANDALOZNO! Pojavila se ŠOK fotka iz STANA Ša sa Mionom - evo gde se sada nalaze!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Na društvenim mrežama nedavno se pojavila šaljiva fotografija učesnika rijalitija "Elita" - Nenada Aleksića Ša i njegove devojke Mione Jovanović iz njihovog stana. Na ovoj fotografiji, karikature učesnika su prikazane u ulogama u kojima se raspravljaju oko izlaska iz stana. Ovo nije prvi put da je njihov odnos tema interesovanja javnosti, s obzirom na to da je poznato da je Nenad vrlo ljubomoran i da ne voli da drugi muškarci gledaju Mionu.

Fotografija je izazvala veliku pažnju među korisnicima društvenih mreža, koji su je masovno komentarisali i delili. Mnogi su se nasmejali na ovu šalu, dok su drugi pokrenuli raspravu o ljubomori u vezi i kako se nositi sa tim. Neki su čak izneli svoja iskustva i savete o ovoj temi, pružajući podršku Nenadu i Mioni.

Foto: Facebook.com printscreen

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović Elita 7

 


Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su postali popularni rijaliti par, osvojivši simpatije publike svojim iskrenim emocijama i turbulentnim odnosom. Njihova veza je često bila predmet interesovanja javnosti, a ova šaljiva fotografija samo je dodatno podgrejala pažnju medija i fanova.

Ljubomora u vezi je uobičajeni izazov sa kojim se suočavaju mnogi parovi, a javna ličnost Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović nisu izuzetak. Njihov odnos je javno praćen, te su i njihovi izazovi transparentni, što dodatno intrigira javnost.


Ova šaljiva fotografija je podstakla brojne korisnike društvenih mreža da podele svoja iskustva i savete o ljubomori u vezi, pružajući podršku Nenadu i Mioni, ali i drugim parovima koji se suočavaju sa sličnim izazovima.

U zaključku, ova šaljiva fotografija je izazvala smeh, raspravu i pružila priliku da se javnost osvrne na temu ljubomore u vezi, a njih dvoje se i sada nalaze u rijalitiju, koji obara sve rekorde gledanosti. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading