OVE REČI ĆE SLOMITI FILIPA CARA! Aleksandra progovorila o RASKIDU sa ocem njenog deteta, a ono što je izgovorila UŽIVO u emisiji tera suze na oči!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić progovorila o odnosu sa Filipom Carem!

OVE REČI ĆE SLOMITI FILIPA CARA! Aleksandra progovorila o RASKIDU sa ocem njenog deteta, a ono što je izgovorila UŽIVO u emisiji tera suze na oči!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

Upravo je počela emisija ''Elita Specijal''. Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je ove večeri pobednicu Zadruge 6Aleskandru Nikolić, koja je na samom početku večeri otkrila zbog čega je stavila tačku na odnos sa Filipom Carem, s kojim ima i ćerku Leonu.

- Kako si? - upitala je voditeljka.

- Odlično sam i drago mi je da te vidim - istakla je Aleksandra.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Elita 7

 

- Kakako je Leona? - upitala je voditeljka.

- Odlično je. Kod kuće je, spava. Prvih par dana sam bila jako emotivna i nisam znala da li sam dorasla majčinsvu, ali je sada sve kako treba i najsrećnija sam zbog toga - kazala je Aleksandra.

- Kakav je odnos sa Carem? - upitala je voditeljka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Elita 7

 

- On je otac moj deteta. Nas dvoje više ne funkcionišemo. Čaša kad pukne, više se ne sastavlja. On je otac mog deteta, uvek će imati moje poštovanje zbogh toga i tu je za Leonu - istakla je Aleksandra.

Filip i Aleksandra ni sada nisu otkrili detalje ove najnovije drame, koja je, kao i uvek, zabrinula njihove fanove i pitaju se kakav je sada problem nastao, kao i to da li će se pomiriti. Filipa neprestano spominju aktuelne učesnice rijalitija, pa nije isključeno da Aleksandri i to ne prija.

Podsećanja radi, pobednica šeste sezone "Zadruge", Aleksandra Nikolić, nedavno se uključila uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal", gde je otkrila u kakvom je odnosu sa Filipom Carem, sa kojim je nedavno dobila ćerku Leonu. Kako se u prethodnom periodu spekulisalo po društvenim mrežama i domaćim medijima o njihovim navodnim svađama i žestokim sukobima, starleta sada tvrdi da su trenutno u dobrim odnosima, ali da neretko blokira oca svog deteta.

- Mi smo skroz okej, nekad se desi da ja njega blokiram. Posvađamo se i ja to tako uradim, pa ga odblokiram i tako u krug. On je često ovde, opčinjen je sa Leonom, istraumiran je malo, pogotovo kada gleda kako je kupam - rekla je Aleksandra.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading