STRAVIČNI DETALJI IZ BRAKA ŠA I VANJE OBJAVLJENI: Ovaj POZIV otkriva ISTINU kroz kakav je PAKAO prošla reperova bivša - Miona treba da strahuje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić otkrila stravične detalje iz braka Vanje Ignjatović i Nenada Aleksića Ša!

STRAVIČNI DETALJI IZ BRAKA ŠA I VANJE OBJAVLJENI: Ovaj POZIV otkriva ISTINU kroz kakav je PAKAO prošla reperova bivša - Miona treba da strahuje!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/YouTube

Starleta i pobednica ,,Zadruge 6" Aleksandra Nikolić je večerašnja gošća u emisiji ,,Elita Specijal" kod voditeljke Dušice Jakovljević. Ona je otkrila u emisiji da je bila u kontaktu sa bivšom suprugom Nenada Aleksića Ša, Vanjom Ignjatović, koja joj je, po rečima Nikolićeva, ispričala stravične detalje o odnosu sa reperom. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Elita 7

 

- Ja sam se čula sa Vanjom, meni je Vanja ispričala neke stvari, trebala je da gostuje kod Filipa u nekoj emisiji, ono što ja znam jeste da se ponašao tako i napolju... Ona kaže da je izgubila bebu od stresa, on kaže da je namerno abortirala, to su teške teme, jako... Ono što je ona meni ispričala je zaista preteško - rekla je Aleksandra Nikolić, pa nastavila:

- Mi svi mislimo da će se neko promeniti, neće on biti takav, prema meni neće, ja sam drugačija... Ne, žene, shvatite muškarci se ne menjaju, mogu da se koriguju, ali karakter ostaje isti! Radi se o tome da ko želi, možeš ti da pričaš da želiš, ali pokazuješ nešto drugo. 

 

- On je jako posesivan, on želi svoju partnerku samo za sebe, oni njegovi nervni slomovi, on kad izađe napolje, mora da se pozabavi sobom, ja njega stvarno gotivim, ali ovo nije kako treba. Tara je imala autoritet, šamarala ga je, a on je opet bio isti. Ne znam! - dodala je Nikolićeva, te nastavila:

- Tu je veća ljubav sa strane Ša, u ovom slučaju mislim da on više voli, Miona se ohladila, ali gura nekako to do kraja, nema nazad, dok ne izađe napolju. Možda se plaši osude naroda! Ona nije loša, ali opet, prevarila dečka, ostavila, možda želi njemu da dokaže da će izaći sa Ša pošto poto! 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading