MAJA I CAR PRAVE SVADBU POSLE ELITE?! Aleksandra saznala za njihov TAJNI PLAN, sve je bilo dogovoreno pre njenog porođaja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je u emisiji otkrila da će se Maja i Car pomiriti nakon završetka rijaliitija.

MAJA I CAR PRAVE SVADBU POSLE ELITE?! Aleksandra saznala za njihov TAJNI PLAN, sve je bilo dogovoreno pre njenog porođaja!

Foto: shutterstock, ATA Images, ST/Dragan Kadić

Aleksandra Nikolić, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", sinoć je gostovala u emisiji kod Dušice Jakovljević gde je otvoreno govorila o aktuelnim dešavanjima u "Eliti". Nakon što je komentarisala neke od takmičara, Nikolićeva se osvrnula na svoj odnos sa Filipom Carem, ocem svog deteta.

Komentarišući Maju Marinković, Aleksandra je izrazila mišljenje da je moguće da se Maja pomiri sa njenim bivšim partnerom, Filipom Carem, nakon završetka rijalitija "Elita". Ova pretpostavka izazvala je pažnju javnosti i postala predmet interesovanja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

 

- Osoba je pitala Miljanu da li je mogu u osmom mesecu da izgubim bebu. Šta ja da pričam o toj osobi? Što se tiče nje i Stanislava ne mislim da se zaljubila, mislim da je zanima samo jer je odbija. Kad on popusti njoj to neće biti zanimljivo. Tad će možda da zove Filipa, a što se mene tiče mogu da im kumujem na svadbi - pričala je Aleksandra.

Nikolićeva je takođe komentarisala spekulacije o Majinoj navodnoj zaljubljenosti u Filipa. Iznela je svoje gledište o Majinim postupcima, ističući da je Maja svoje ponašanje prilagodila situaciji i da bi moguće bilo da će se nakon rijalitija obratiti Filipu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

 

- Pričaju da je Maja i dalje zaljubljena u Filipa - rekla je Dušica.

- Ona je ušla ove sezone sa pričom o meni i Filipu, pljuvala mene i pričala sve najlepše o njemu. Ona i dok je sa Stanislavom priča samo da se završi i da ide kod njega. To je sledeći tok, pa pratite - dodala je pobednica "Zadruge 6".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading