SVINGERAJ NA DELU, IVAN I JELENA PRONAŠLI NOVE PARTNERE U ELITI: Marinkovići zgrozili naciju, svi se pitaju da li je ovo realno!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković priznao simpatije svojoj cimerki, Jelena prisustvovala svemu.

SVINGERAJ NA DELU, IVAN I JELENA PRONAŠLI NOVE PARTNERE U ELITI: Marinkovići zgrozili naciju, svi se pitaju da li je ovo realno!

Foto: youtube printscreen/RED TV, Zdruga/official

Takmičari rijalitija su izneli šokantne tvrdnje o preljubi Jelene Marinković i njenom suprugu Ivanu Marinkoviću, koji je otvoreno govorio o svojim osećanjima prema Aneli Ahmić.

- Sviđa mi se Aneli, mislim da je lepa i zgodna devojka, ako Sneža to kaže istina je, stvarno mi se sviđa ona pošto je i moja žena našla drugog dečka - rekao je Ivan.

- Iskren je on sad, više puta je rekao kako sam zgodna, na svadbi je isto rekao da sam lepa i da želi da igra sa mnom, ne bih mnogo zbog Jelene pitala - rekla je Aneli koja nije moga da sakrije oduševljenje zbog Ivanovih reči.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Marinković i Ivan Marinković

 

- Jeste moj tip, ja bih poradio na njenom ponašanju i na elokventnosti, u razgovoru sa mnom bi to sve ispravila i mislim da bi se sve promenilo. Vidim da su još neke cvetale dok sam pričao tako da otvoren je konkurs. Kažu ko se bije taj se voli, tako da je sve moguće -rekao je Ivan.

Sneža je postavila pitanje Urošu Rajčiću o njegovim simpatijama prema Jeleni i pomenula karmu, na šta je Uroš izneo svoje stavove.

- Pošto sam videla simpatije Rajačića prema Jeleni, šta on misli o tome, karma je kučka? -pitala je Sneža.

- Ja ne verujem u karmu jer sam pravoslavac, nisam znao da je Sneža bila obezbeđenje tada, sa Urošem planiram da porazgovaram i da pitam da li je namerno otišao u zatvor. Ako je sudbina ovakva bože moj, saznaćemo sve ubrzo, biće razvod vrlo brzo. Ja slušam da postoje prepucavanja izmežu njih već mesecima, flert može da se desi bilo gde, ako je to istina ja ću priznati grešku i razvešću se. Ljudi su dovoljno upoznali Jelenu i ne znaju njenu prošlost kao ni ja i da žena dozvoli sebi da radi bilo šta sa Rajačićem. Ona je devet meseci bila sama napolju prošle godine i ja sam to prevazišao jer imam maksimalno poverenje u nju - rekao je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
eror

07.07.2024 17:49

ostali bez kinte pa kao ocajnici za spamku da bi ih zvali u osmicu, lvan i Jelena iskoristili glupavu Stefani nebitnog Rajacica i kadropacenicu Bojanu da bi i oni usli u 8 hehe koja jadnost opskurnih likova