ALEKSANDRA NIKOLIĆ PREĆUTALA NAJGORE! Alarmantno stanje, Car bljuje vatru zbog njene izjave o ćerki!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić priznaje da Car samo povremeno viđa ćerku.

ALEKSANDRA NIKOLIĆ PREĆUTALA NAJGORE! Alarmantno stanje, Car bljuje vatru zbog njene izjave o ćerki!

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić sinoć je gostovala u specijalno emisiji kod Dušice Jakovljević, gde je otkrila da je zauvek stavila tačku na vezu sa Filipom Carem, sa kojim ima ćerku Leonu.

Kako je i sama objasnila, ona ne može da zaboravi neke stvari i smatra da je sada mnogo odgovornija, zrelija i da je došlo vreme da se posveti svojoj naslednici, a potom sebi. Međutim, kada ju je Dušica upitala za Filipa i njegovo ponašanje prema Leoni, ona je samo kratko prokomentarisala da je Car "okej otac".

Republika

Foto: instagram.com/pink printscreen

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- On je otac moj deteta. Nas dvoje više ne funkcionišemo. Čaša kad pukne, više se ne sastavlja. On je otac mog deteta, uvek će imati moje poštovanje zbogh toga i tu je za Leonu. Mogu reći da je okej otac... On je sada u Crikvenici, Leona je mala i ja stvarno ne mogu da je šaljem za Crikvenicu sada, ali on može videti dete kad god poželi - istakla je Aleksandra.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

 

Podsećanja radi, Aleksandra Nikolić nedavno se uključila uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal", gde je otkrila u kakvom je odnosu sa Filipom Carem, sa kojim je nedavno dobila ćerku Leonu. Starleta je tom prilikom otkrila da neretko blokira oca svog deteta, pa ljudima nije bilo jasno kako održavaju kontakt, koji je neophodan zbog ćerke:

- Mi smo skroz okej, nekad se desi da ja njega blokiram. Posvađamo se i ja to tako uradim, pa ga odblokiram i tako u krug. On je često ovde, opčinjen je sa Leonom, istraumiran je malo, pogotovo kada gleda kako je kupam - rekla je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aca

07.07.2024 17:44

pa povremeno sta je problem covek zivi 500km dalje u drugoj drzavi kako da dolazi svaki dan? ova aleks lupeta nikada se ta nece opametiti