OVO JE PRAVO LICE STANISLAVA KROFAKA: Bahato ponašanje prema psu Vesni budi JEZU, internetom kruži STRAVIČAN SNIMAK! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak na osudi javnosti!

OVO JE PRAVO LICE STANISLAVA KROFAKA: Bahato ponašanje prema psu Vesni budi JEZU, internetom kruži STRAVIČAN SNIMAK! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Gledaoci rijalitija "Elita" ostali su zapanjeni i razočarani nakon što se pojavio snimak na kojem se vidi kako takmičar Stanislav Krofak ne može da trpi psa Vesnu. U tom snimku, dok je sedeo u emisiji, Krofak je rukom gurao psa Vesnu od sebe, izazivajući oštre reakcije javnosti.

Nakon što je snimak postao viralan na društvenim mrežama, gledaoci rijalitija "Elita" su burno reagovali na ponašanje Stanislava Krofaka. Mnogi su izrazili svoje zgražavanje i razočaranje, ističući da je neprihvatljivo da takmičar rijalitija pokazuje nepoštovanje prema životinjama. 

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, svi su šokirani Stanislavovim ponašanjem, jer se to desilo odjednom. Poznato je da je Stanislav vrlo često mazio Vesnu, ali da se ova promena naglo desila. 

- "Šta mu se odjednom desilo?", "Ko ne voli pse, ne voli ni ljude", "Čim su pomenuli Mensura, on je posao ovakav", "Običan svinger", "Pokazao napokon pravo lice" - bili su samo neki od komentara. 

Snimak je postao viralan na društvenoj mreži, a možete ga pogledati u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 


Ponašanje Stanislava Krofaka prema psu Vesni izazvalo je veliku pažnju javnosti i postalo predmet rasprave o etici i odnosu prema životinjama. Nadamo se da će ovaj slučaj poslužiti kao podsticaj za podizanje svesti o važnosti poštovanja svih živih bića i da će se preduzeti koraci kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

 

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Melanija

07.07.2024 19:47

Jadno kuče trpi da preko njega skeću pažnju svojih simpatija. Prvo je gej Uroš predložio produkciji da nabave kuče nebili ga nekako utešili zbog samoubistva brata koji je takođe bio gej. Računao je Uroš da je i Janjuš gej pa da će mu se preko kučeta približiti. Nije uspeo ali je zato uspela Aneli i sada kada su raskinuli Maja koristi kuče da se preko njega što više približi Stanetu uzgred ga pipajući i štipkajući i preko kučeta se još više pribijala uz Staneta.

Slavica

19.07.2024 16:05

Stanislavu tražite dlaku u jajetu,ali čovjek je prosto osvojio naciju...svojim stavom,vaspitanjem,ljudskošću, sportista u duši...