ŠA PRIBIO MIONU UZ SEBE, PA JE SKINUO, A ONDA... Vrući snimak iz "Elite" ugledao svetlost dana - OVO joj roditelji NEĆE OPROSTITI

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović i ne sluti da se napolju sve vidi!

ŠA PRIBIO MIONU UZ SEBE, PA JE SKINUO, A ONDA... Vrući snimak iz "Elite" ugledao svetlost dana - OVO joj roditelji NEĆE OPROSTITI

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na društvenim mrežama kruže vrući kadrovi Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Naime, poznato je da su njih dvoje čuvali dugo tajnu da su imali vrelu akciju, ali se Ša izlanuo i otkrio javnosti da se to desilo samo dan pre nego što su njeni roditelji došli u posetu pred doček Nove godine. 

Međutim, izgleda da Ša ne može da obuzda svoje potrebe i nagone, pa svaku priliku koristi da s Mionom razmeni vrele dodire, verovatno u nameri da joj dokaže kakav je u krevetu i šta je čeka ukoliko opstanu do kraja rijalitija "Elita". 

Naime, Ša je pribio Mionu uz sebe, a potom joj je rukama mazio intimne delove. Međutim, nije mogao tu da se zadrži, pa je hteo da joj spusti gaćice, ali se ona nije dala. 

Nakon što su se završile nominacije, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su se osamili u dvorištu, a reper je, po običaju, iznuđivao poljubac, koji je na kraju dobio. Kako su primetili ukućani i gledaoci, Miona izbegava razmenjivanje nežnosti s reperom, koji ne krije da mu to fali, pa je ovo sada iznenadilo i njega.

- Vidiš kako možeš da me poljubiš, a jeo sam jajca - rekao je Ša.

- Pa, na blic mogu, a ne mogu kad jedem - povikala je ona.

- A na škljoc - dodao je Ša.

- Sve ove gluposti koje sam preživljavao, žao mi je samo što nisam video njegov prilazak njoj. Sve mi je bolesno, ali čekam napolje. Svestan sam da me zaje*ava i podje*ava. Ja sam to dopustio. Ja to da nisam dopustio, već nekoliko godina sam jako ranjiv i kad sam ušao ovde, a ona je uspela da prodre u ceo sistem. Sam sam kriv i sam sam dozvolio, može joj se. Ja idem do bolesne granice, pa me odjednom nema. Posle kreće mržnja od tih žena, pa pokajanje - pričao je reper.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
djole

08.07.2024 09:43

Nije tesko zabu u vodu naterati

Sale

08.07.2024 09:51

miona kopija andjele djuricic nece sex na tv pa fina fina pa miona, sve postene sve ja najlepsa ja najbolja bicu zvezda a ona svingerusa sponzorusa sa 24 samo je 20 god stariji hoce, devojka je mutava priglupa lencuga fizicki nista wow a jezik kao lopata samo prevrce sve sto joj se kaze pitas je jedno ona odgovara deseto puste snimak ona kaze namontirali pa ona bi izludela i nekoga sa konjskim zivcima a ne zivcanog Sha, mala je odvratna nikakva mrtvo puvalo potpuno nezanimljiva prazna bezlicna

neko

10.07.2024 12:48

Miona je pokazala da nije cvecka ali ovaj Sa sa vestackim zubovima ispada neki zavodnik u svakom rijalitiju zavodi klinke a nikakav je lici na skakavca sa mrsavim nogicama i kolenima sta ce on nekome nije mi jasno ovo je bukvalno sa konja na magarca