"NE ZNAM KAKO DA GA SPASIM, SAMO LUDAČKA KOŠULJA"! Aleksićev prijatelj očajan - Miona ga je ISKORISTILA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su se zabrinuli za reperovo mentalo zdravlje!

"NE ZNAM KAKO DA GA SPASIM, SAMO LUDAČKA KOŠULJA"! Aleksićev prijatelj očajan - Miona ga je ISKORISTILA!

Foto: Instagram.com/miona_jovanovic

Miona i Ša

Otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković nadaleko je poznat kao najverniji rijaliti fan, koji je čak i svoju mezimicu odgajao u rijalitiju.

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković

Taki nikada nema dlake na jeziku, a sada je za domaće medije prokomentarisao sitaciju kojoj svedočimo u samom finišu "Elite".

- Očekujemo pobedu, izdešavale su se razne stvari. Maja se malo umorila, dugi vremenski period je provela unutra, ali nadam se da će izdržati još ovih sedam dana i da će sve biti u najboljem mogućem redu - rekao je Taki za svoju mezimicu, pa dodao da nije srećan zbog njenog odnosa sa Stanislavom Krofakom.

 

- Mislim da može da utiče na njen plasman i veza sa Stanislavom, rijaliti ne može bez nje. Dečko se pokazao u jednom izdanju u stvari je sasvim druga osoba. Iskreno se zaljubila u njega, ali nadam se da će da prevaziđe to. Ima sad još ovih sedam dana i onda će svako na svoju stranu. Imam loše mišljenje o njemu, pokušao je da prevari naciju, nemam ništa lepo da kažem. Video sam i ja da se tu nešto dešava između Stanislava i Mione i na kraju će oni biti zajedno - rekao je Taki, koji smatra da je Aneli Ahmić prevarant.

- Aneli je jedan prevarant, kontradiktorna je. Majin je fan. Maja je njoj prišla kao čovek zato što se i njoj to desilo i to sa istim partnerom. Maja sa njom ratuje od početka, znamo da je ona Maju kačila na društvene mreže. Ona je još u Zadruzi 2 slala produkciji dopis da bi ušla. Tako da ona godinama prati kako to funkcioniše i na kraju joj se preko Stanije Dobrojević ukazala prilika da uđe - poručio je Marinković, koji je za kraj opleo po nesuđenom zetu - Janjušu.

Foto: RTV PInk

Maja Marinković

 

- Znao sam unapred šta će da se dogodi. Janjuš i njegova žena godinama igraju igru napolju. Maju su svi osuđivali, a sada se vidi da je bila iskrena - otvorio je dušu Marinković.

 

Taki je prokomentarisao i ponašanje svog velikog prijatelja, Nenada Aleksića Ša.

 

- Ne znam kako da ga spasim, jedino da mu stavim neku ludačku košulju, ali ovo je nedopustivo šta radi čovek u 44 godine. Da ga jedna mala provincijalka, klinka, voza kao majmuna. Ipak je on velika zvezda, uspešan, ima hitove, ali u ljubavnom odnosu je katastrofa. Miona je njega samo iskoristila radi rijalitija. Ona je rijaliti fan i Majin dugogodišnji fan. Pokušala je na obe strane. Iskoristila je Ša za dobru priču i uspela je u tome - rekao je Taki za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
hehe koji tolmen

07.07.2024 20:16

retko gl.p covek tarder tacnije, on joj je i unistio zivot, kakav je to otac kakva je to zaljubljenost u cerku koji otac tako prica o cerki ovaj je bolestan, ona je sprdnja svima i recka, Stanijina pudlica Maja

Odgovori 12 0
Ahaha

07.07.2024 20:19

ko je ovaj da on spasava Sha neka spasava on svoju klozetarku ni nju nije uspeo da vaspita ni da joj pomogne da se izleci a Sha ima roditelje i brata, dokle ce se ovaj glavati teletabis kaciti na ucesnike rialitija, pazi ti njega svi su fanovi njegove Maje mnogo mi ti znas sta su fanovi sprdnjo jedna od coveka

Odgovori 11 1
Nada

07.07.2024 21:12

Aha, kako da ne, iskoristila... Kako se i ko brani lica sa javne scene? Teško nama... Jedina krivica Mione je što se nije okrenula posle prve zabrane i sklonila. Nije, zbog tajne o intimi na koju je naterao, kao dokaz ljubavi. Ona mlada i neinteligentna, pristala. Sada ćuti i trpi dok ne prođe. Shvatila je da pored psihičkih problema, reper je i veoma bezobrazan i navalentan. Roditelji, njeni, treba sve snimke, zabrana, dranja, vikanja, unošenje u facu, zastrašivanja, zamena teza, manipulacija,... da stave u tužbu za psihičko maltretiranje, zlostavljanje i ometanje u radu pri ugovornoj obavezi njihove ćerke.

Odgovori 10 0