ŠA ĆE ZBOG OVOGA POBEĆI PRED SUPERFINALE: Raskrinkana Miona Jovanović, Stanislav otkrio ISTINU uživo u programu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krofak raskrinkao bivšu devojku kod voditelja "Elite"!

ŠA ĆE ZBOG OVOGA POBEĆI PRED SUPERFINALE: Raskrinkana Miona Jovanović, Stanislav otkrio ISTINU uživo u programu!

Foto: Printscreen/TV Pink/youtube.com

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je tokom emisije "Izbacivanje" porazgovarao s nekoliko najaktuelnijih učesnika "Elite", a među njima se našao i Stanislav Krofak Pantera, koji se nedavno vratio s medenog meseca, na kom je bio s Mionom Jovanović. Učesnici rijalitija su tokom nedelje dobili priliku da vide snimke iz hotela, a on se sad osvrnuo na njihove komentare.

- Stanislave, kako komentarišeš sve ovo što se dešava i to što svi misle da Miona ima emocije prema tebi - upitao je Darko.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav otvorio dušu Darku

- Ona je za mene završena priča. Mislim da je Miona, da bi se oprala od prevare, rešila nakon mog ulaska da me pljuje da ne bi ispalo kao da nam je veza bila idealna. U hotelu smo pričali devet sati, jasno je iz svega da nam je veza bila bez problema. Meni takva osoba ne treba. I da je volim najviše na svetu, ne bih opet s njom bio - kazao je Stanislav.

- Miona često ističe da će se napolju ponovo vratiti u staru formu, sređivati i biti ponovo ona ista, mnogi misle da se tebi time obraćala - kazao je Darko.

- Moguće je, ali mene to ne zanima. Ona je meni u hotelu i sama rekla da bi bilo drugačije da sam s drugim stavom ušao. Ša treba da mi bude zahvalan. Ona je moja prošlost jer, da sam hteo da je vratim, uspeo bih - kazao je Stanisav.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislavu nije jasno zbog čega Miona čuva burmu

- Zbog čega ona čuva burmu - upitao je Darko.

- Nije mi jasno. Ona je u hotelu s ruke na ruku premeštala burmu, a onda je došla i rekla ovde da ne može da je skine. Imam više stvari koje vidim, koje bi narušile njenu vezu sa Ša. Prvo od pogleda, često me gleda. Ona je srozala svoje samopoštovanje. Isto tako i on, koji je češka, pravi tikvice... - rekao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading