STANISLAV UHVATIO MIONU U DEBELOJ LAŽI, ŠA ĆE SAZNATI ISTINU VEČERAS: Krofak spreman da UNIŠTI vezu bivše devojke!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović ponovo pokušava da slaže Nenada Aleksića Ša.

STANISLAV UHVATIO MIONU U DEBELOJ LAŽI, ŠA ĆE SAZNATI ISTINU VEČERAS: Krofak spreman da UNIŠTI vezu bivše devojke!

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović do sad je nekolicinu puta uhvaćena u laži, ali njen dečko Nenad Aleksić Ša ipak ne odustaje od iluzije savršene veze. Međutim, jedna od stvari koja je iznervirala Ša jeste to što je Miona slagala da burmu koju je dobila tokom venčanja sa Stanislavom Krofakom, nije mogla da skine sa ruke, što se kasnije ispostavilo kao laž, jer se pojavio snimak iz hotela sa medenog meseca, gde se vidi kako Jovanovićeva premešta prsten sa prsta na prst. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

Prošle noći voditelj Darko Tanasijević upitao je Mionu gde joj se sada nalazi burma, a ona je priznala da prsten čuva u neseseru.

- Gde ti je burma? -upitao je Darko.

- U neseseru, slučajno sam je maločas videla, a nisam rekla Ša da je tu. Iskreno, Darko, Ša misli da sam je ja sakrila, ali nisam. Nemam nameru da je bacim - istakla je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Nakon Mione Jovanović, na red je došao i njen bivši dečko Stanislav Krofak, koji je takođe prokomentarisao aferu oko burme. On je istakao da je Mionu uhvatio u laži, jer se sa burmom igrala dok je bila u hotelu, a potom je izjavila da ne može da je skine sa prsta. 

- Zbog čega ona čuva burmu? - upitao je Darko.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak

 

- Nije mi jasno. Ona je u hotelu s ruke na ruku premeštala burmu, a onda je došla i rekla ovde da ne može da je skine. Imam više stvari koje vidim, koje bi narušile njenu vezu sa Ša. Prvo od pogleda, često me gleda. Ona je srozala svoje samopoštovanje. Isto tako i on, koji je češka, pravi tikvice... - rekao je Stanislav.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading