MILJANA KULIĆ DISKVALIFIKOVANA IZ "ELITE"! Veliki Šef doneo KONAČNU ODLUKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Elitu" je stiglo hitno pismo produkcije o kazni koju će Miljana Kulić snositi nakon diskvalifikacije.

MILJANA KULIĆ DISKVALIFIKOVANA IZ "ELITE"! Veliki Šef doneo KONAČNU ODLUKU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić diskvalfiivakna je iz rijalitija "Elita 7", saopštio je Veliki Šef u pismu koje je poslao takmičarima na adresu Bele kuće. 

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić diskvalifikovana i snosiće kaznu od 50.000 evra - glasilo je pismo Velikog Šefa. 

Ovo nije prvi put da Miljana bude diskvalifikovana, već je imala problemtično ponašanje, koje je strogo sankcionisano od produkcije. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić diskvalifikovana

 

Podsećanja radi, kontroverzna učesnica "Elite" Miljana Kulić, odlukom Velikog Šefa, diskvalifkovana je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja. Ona je, naime, tokom boravka u rijalitiju u više navrata imala sukobe sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a kako se vidi na snimku koji je sada osvanuo na društvenim mrežama, Nišlijka ga je udarila šoljom u glavu.

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić diskvalifikovana

 

Kulićeva je tada prišla Macanovićevom krevetu i, dok je on spavao, prišunjala se sa šoljom u ruci i zafrljačila ka njegovoj glavi. Učesnici koji su bili u spavaćoj sobi odmah su pritrčali da bi je razdvojili od njega, a zatim je hitno i izvedena iz Bele kuće.

Naime, kako je agresivno ponašanje, kao i nasilje, strogo zabranjeno na imanju u Šimanovcima i jedno od osnovnih pravila Velikog Šefa, ne čudi što je usledila urgentna reakcija produkcije, koja je donela odluku da Kulićevu po hitnom postupku ukloni sa imanja u Šimanovcima i novčano je kazni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
djole

08.07.2024 12:16

Trebalo je odavno da bude diskvaifikovana, ako je neko bio privilegovan bila je Muljana

Mimi

08.07.2024 12:40

Videla žena da nema šanse da bude prva i sujeta joj nije dozvolila da izađe peta...ha ha ha..nadam se fa ovakav profil žene nećemo više nikad gledati

Max

08.07.2024 17:53

To i jeste poenta tih zadruga da udjes sledece godine i otplatis kaznu od ove i tako u krug glumis majmuna za dzabe.