ZBOG OVOGA JE MILJANA KULIĆ DISKVALIFIKOVANA: Otkrivamo šta se desilo zaista u Eliti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nije mogla da izdrži više ono što joj se dešavalo, te je donela odluku da pobegne sa imanja u Šimanovcima.

ZBOG OVOGA JE MILJANA KULIĆ DISKVALIFIKOVANA: Otkrivamo šta se desilo zaista u Eliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kao bomba odjeknula je vest iz rijalitija ,,Elite" da je Miljana Kulić samo pet dana pred Superfinale diskvalifikovana, što je potvrdilo i pismo Velikof šefa koje je stiglo u Belu kuću. 

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić diskvalifikovana i snosiće kaznu od 50.000 evra - glasilo je pismo Velikog Šefa. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić diskvalifikovana

 

Mnogi su se pitali zbog čega je i u kom trenutku je Miljana napustila imanje u Šimanovcima, budući da je portal Republika saznao da je Kulićeva još u jutarnjim časovima stigla u Niš. 

Istraživanjem po društvenim mrežama, otkrili smo da je Miljana bila besna nakon emisije ,,Ispadanje", te da je sačekala idealnu priliku da pobegne sa imanja u Šimanovcima i svojevoljno se diskvalifikuje. Očigledno da je Miljani bilo krivo što je dobila samo 41 posto glasova publike, a očekivala je mnogo više. 

Podsetimo, prošle noći imanje u Šimanovcima je napustio Nikola Lakić, koji je imao samo 3 posto podrške glasova, a Miljana 41. 

 

- 41 posto glasova ima Miljana Kulić, 30 posto glasova ima Bojana Pavlović, 26 posto glasova ima Ivan Marinković i 3 posto ima Nikola Lakić koji napušta Elitu - rekao je Darko.

Podsećanja radi, kontroverzna učesnica "Elite" Miljana Kulić, odlukom Velikog Šefa, diskvalifkovana je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja. Ona je, naime, tokom boravka u rijalitiju u više navrata imala sukobe sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a kako se vidi na snimku koji je sada osvanuo na društvenim mrežama, Nišlijka ga je udarila šoljom u glavu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
samo pitam

08.07.2024 13:35

ko ovo jos gleda, Miljka svake sezone 3-4 puta diskvalifikovana, pa vracena?! Svi znamo odlicno ko "odredjuje" procente i to nikakve veze nema sa gledaocima. Presmesno, Lakic ispao, ostao Majcica, tetka Radmila,...Nikad gora sezona, upropastili su sve bas ti celnici pinka i njihovi "poltroni" Djedovic, lepi Mica. A Miljani nije mesto tamo, zena nije dobro, njoj treba pomoc.

Odgovori 10 3