ISTINA O KULIĆIMA ISPLIVALA NA VIDELO: Komšije nakon Miljanine DISKVALIFIKACIJE otkrile PRAVO LICE Marije i Siniše!

Autor: M. Đ. / O.B.

Elita 8 | Farma 8

08.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Kulića otkrivaju njihovo pravo lice za Republiku.

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija ,,Elita 7", nakon čega se u ranim jutarnjim satima uputila ka Nišu, u porodičnu kuću. Portal Republika našao se na licu mesta, ispred kuće Kulića, gde smo zatekli njihove komšije, koji su otkrili kako se ova kontroverzna porodica ponaša prema meštinima. 

Naime, ističu da su Marija i Siniša vrlo fini i kulturni, ali da se Miljana više ne javlja, iako se znaju od detinjstva. 

- Predobra je, baš je ljubazna! Od detinjstva, od malena, družila se sa mojom majkom... Promenila se, dobila pare, pa se promenila... Ona je nas zaboravila, više nam se ne javlja, majka se javlja i Siniša, ali ona ne - pričaju komšije Kulića za Republiku. 

Podsetimo, produkcija je obavestila takmičare ,,Elite 7" da je Miljana Kulić zvanično diskvalifikovana, te da će televizija Pink u skladu sa potpisanim ugovorom tražiti odštetu u vrednosti od 50.000 evra. 

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić diskvalifikovana i snosiće kaznu od 50.000 evra - glasilo je pismo Velikog Šefa. 

Podsećanja radi, kontroverzna učesnica "Elite" Miljana Kulić, odlukom Velikog Šefa, diskvalifkovana je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja. Ona je, naime, tokom boravka u rijalitiju u više navrata imala sukobe sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a kako se vidi na snimku koji je sada osvanuo na društvenim mrežama, Nišlijka ga je udarila šoljom u glavu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zna li tko

08.07.2024 16:43

Zašto je tek sad nekvalifikovani, a dopuštala su joj svakojako iživljavanje.

Lolita

08.07.2024 20:25

@Zna li tko - @Zna li tko Zato sto Mitrovici odredjuju kad, i koliko im neko treba unutra, koga da kazne, koga da dovedu i ko ce da pobedi.

Pojmam nemam

10.07.2024 08:36

Nek se ovi Kulici prisjete da su prije svoje mezimice zivjeli u "karton naselju" stoga bi red bio poslije svih ehcesa koje je pravila ovaj put bude ISTINSKI kaznjena sa 50.000,00 eura kako je Mitrovic naglasio pri potpisivanju ne malih ugovora !!!