MAJA SE PRISETILA VEZE S JANJUŠEM, PA URNISALA ANELI! Marinkovićka bez dlake na jeziku pričala o košarkašu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mi smo se i posle raskida viđali i vukli, pa je sve posle prestalo, počela je starleta.

MAJA SE PRISETILA VEZE S JANJUŠEM, PA URNISALA ANELI! Marinkovićka bez dlake na jeziku pričala o košarkašu!

Foto: TV Pink/printscreen, youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/Zadruga Official

Zadruga

Učesnica Elite Maja Marinković prisetila se opet svojih svađa u rijalitiju sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem, pa je potom pomenula i ljutu rivalku Aneli Ahmić.

- Moje svađe sa Janjušem su bile neverovatne. Mi smo se voleli i u isto vreme smo pravili šou za gledaoce. Nije mi jasno zašto se on odjednom tako ohladio od Aneli. Sa mnom nije mogao tako. Mi smo se i posle raskida viđali i vukli, pa je sve posle prestalo. Ovo mi je samo dokaz da nije ni bilo ljubavi između njih i da je samo farsa ova navodna ljubav - pričala je Maja u dvorištu pred emisiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Podsećamo, tokom današnjeg popodneva u rijalitiju "Elita", starleta Maja Marinković otvorila je dušu svojim cimerkama Mileni Kačavendi i Slađi Lazić o svojoj nedavnoj operaciji zadnjice. Maja je podelila sa njima da je imala velike bolove nakon operacije, te da je prošla kroz veoma težak period.

Umirala sam dve nedelje, nisam mogla da idem u WC, padala sam u nesvest od bolova - ispričala je Maja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Ove reči su sigurno izazvale zabrinutost kod njenih cimerki, ali i kod publike koja prati rijaliti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

Otkrivanje Maje Marinković o teškom periodu oporavka nakon operacije zadnjice izazvalo je veliku pažnju javnosti. Operacije estetske hirurgije često se prikazuju kao bezbolne i brze, ali Maja je svojim iskrenim izjavama pokazala da to nije uvek slučaj.

Ovakva iskustva, iako retka, podsećaju nas na to da svaka operacija nosi određene rizike i zahteva pažljiv i odgovoran pristup kako bi se osiguralo što lakše i bezbednije iskustvo za pacijenta.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
eror

08.07.2024 17:18

uopste nije urnisala Aneli rekla je da ista prica kao sa njom da je lagao obe a i Aneli je rekla da je videla na klipovima da su bili zaljubljeni Maja i Janjus