DRAMA ISPRED KUĆE KULIĆA U NIŠU! SINIŠA ODMAH IZLETEO NA ULICU! Ovo su svi detalji! (VIDEO)

Autor: D. L. - M. Đ.

Elita 8 | Farma 8

08.07.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako smo uspeli da saznamo, Marija nije htela da izlazi napolje jer nije želela da se snima, ali je Miljanin otac Siniša Kulić odmah izleteo napolje kako bi video šta se dešava sa momkom kom se slošilo od vrućine.

DRAMA ISPRED KUĆE KULIĆA U NIŠU! SINIŠA ODMAH IZLETEO NA ULICU! Ovo su svi detalji! (VIDEO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, youtube.com/AmiG Show

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija ,,Elita 7", nakon čega se u ranim jutarnjim satima uputila ka Nišu, u porodičnu kuću. Portal Republika našao se na licu mesta, ispred kuće Kulića, gde smo zatekli njihove komšije, koji su danas u toku dana otkrili kako se ova kontroverzna porodica ponaša prema meštinima. 

 

 

Nešto posle 17 časova desila se prava drama ispred porodične kuće u Nišu, kada je jednom momku pozlilo upravo ispred Miljaninog dvorišta. Kako smo uspeli da saznamo, Marija nije htela da izlazi napolje jer nije želela da se snima, ali je Miljanin otac Siniša Kulić odmah izleteo napolje kako bi video šta se dešava sa momkom kom se slošilo od vrućine. 

Republika

Foto: Tamara Pavišić

Siniša Kulić pomaže momku ispred kuće 

 

On je odmah pitao dečka iz komšiluka kako je, ali je besneo zbog činjenice da je Miljana diskvalifikovana i da nije nastavila učešće u rijalitiju tik pred finale. 

Foto: Tamara Pavišić

Siniša Kulić

 

Prethodno, naša ekipa porazgovarala je sa komšijama Kulića, pa su nam otkrili šta misle o njima. 

- Miljana je predobra, baš je ljubazna! Od detinjstva, od malena, družila se sa mojom majkom... Promenila se, dobila pare, pa se promenila... Ona je nas zaboravila, više nam se ne javlja, majka se javlja i Siniša, ali ona ne - pričaju komšije za Republiku. 

Foto: Tamara Pavišić

Siniša Kulić

 

Podsetimo, produkcija je obavestila takmičare ,,Elite 7" da je Miljana Kulić zvanično diskvalifikovana, te da će televizija Pink u skladu sa potpisanim ugovorom tražiti odštetu u vrednosti od 50.000 evra. 

Foto: Tamara Pavišić, M.M./ATAImages

Miljana Kulić

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading