DA LI SE KAČAVENDA ZBOG OVOG KAJE?! Isplivale slike koje bi sada SPALILA DA MOŽE (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuma Internacionale pomno posmatrala svoje uspomene sa zagonetnim izrazom lica.

DA LI SE KAČAVENDA ZBOG OVOG KAJE?! Isplivale slike koje bi sada SPALILA DA MOŽE (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici "Elite" poslednje dane pred veliko superfinale koje će se održati 13. jula sumiraju utiske, a u prilici su i da gledaju neke stare slike i snimke, na koje su mnogi možda i zaboravili. 

Tako je nakon uspomena Marka Janjuševića Janjuša na red došla i Milene Kačavende, koja se obradovala svojim fotografijama iz mladosti.

Međutim, posle edicije iz njenog privatnog života, krenule su uspomene iz rijalitija. Svi cimeri su se smejali kada su na ekranu videli scene sa njenog prvog nastupa na "Elitoviziji" sa Markom Đedovićem, a na kompilaciu njenog odnosa sa Samirom Ramovićem su se hvatali za stomak od smeha.

Ipak ono što je najviše pažnje privuklo je kako je takozvana Kuma Internacionale bez treptanja posmatrala zajedničke momente sa Anom Ćurčić, na konto koje je i postala poznata i zbog koje je i pozvana u "Elitu" u kojoj je totalno raskrinkala.

Ona je pomno pratila svoje izlaganje o njoj sa zagonetnim izrazom lica, pa su se mnogi zapitali da li se Kačavenda zbog svega pokajala i da li bi neke slike sada izbrisala iz uspomena da može.

Republika

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić pobaratale odnose po Aninom izlasku iz "Zadruge"

Podsetimo, Milena Kačavenda pružala je Ani Ćurčić svesrdnu podršku napolju kada je ušla u "Zadrugu 6" da se obračuna sa svojim tadašnjim partnerom Zvezdanom Slavnićem koji ju je javno prevario sa dve decenije mlađom Crnogorkojm Anđelom Đuričić.

Međutim, kasnije su se i njih dve mimoišle, pa su obe za medije priznale da je njihov odnos od Aninog izlaska iz rijalitija poprilično zategnut, što je Milena iskoristila i za svoje učešće u "Eliti".

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading